Velsmag, kvalitet og smukt design fra Nicolas Vahe

Tag med på en rejse ind i et univers af rene linjer, nye smagssammensætninger og uovertruffen kvalitet, når vi dykker ned i brand, der med stor finesse tilfører franske delikatesser et skandinavisk tvist.

Nicolas Vahe – historien, manden, tanken

Nicolas Vahe er et brand, som byder på gourmetprodukter, smukt design og nye, fantastiske smagsoplevelser. Det hele startede i en familie af kokke, slagtere og konditorer, hvor en lille dreng kom til verden med en interesse for mad, der nærmest var medfødt. Drengen var begyndelsen på et gourmetunivers – drengen var Nicolas Vahe. Efterhånden som han voksede, voksede interessen også og det samme gjorde evnerne. Tanken var at skabe nogle simple men velsmagende produkter. Udgangspunktet var det franske køkken, men inspirationen, der drev foretagendet fremad i nyt og hidtil ukendt landskab, kom fra skandinavien. 

Alt hvad gourmethjertet begærer

I dag tæller brandet Nicolas Vahe en lang række interessante produkter, der både henvender sig til mennesker hvis hjerter banker for madlavning, og den almindelige familie, der gerne vil have en lækker krydderisamling, der virker hver gang. 

Krydderierne

Og netop krydderierne og saltene er nogle af de helt store vindere i Nicolas Vahes univers. De kommer alle i smukke flasker med stilrene labels og praktiske kværne i toppen.  Krydderiblandingerne er både praktiske og dekorative, og de passer godt ind i det nordiske køkken både smagsmæssigt og designmæssigt.

Med Nicolas Vahes krydderier behøver man ikke være en stjerne i køkkenet for at trylle velsmag frem – de er nemlig i forvejen blandede med bestemte formål. Man kan for eksempel vælge en blanding der egner sig særligt godt til kylling eller til fisk. 

Saltene med krydderi er en helt anden kærlighed, som bestemt også er et must i ethvert køkken med en interesse i nem adgang til velsmagende retter. Prøv eksempelvis salt med parmesan og basilikum, som gør sig ufattelig godt på en varm pastaret eller en sprød salat. 

Til den søde tand

Nicolas Vahe er et brand, som udover at være stærk i krydderier, salte og olier, også vinder utroligt meget på søde sager. Her finder man mange luksuriøse delikatesser, som udsøgt fransk nougat, skumfiduser eller chokoladetrøfler. Marmelader er der også i bredt udvalg og her bliver de skandinaviske smagsløg for alvor overraskede, med varianter som kombinerer utrolige ingredienser. Prøv eksempelvis den himmelske variant med grøn tomat eller den vovede med chili, peberfrugt og hindbær. De vil uden tvivl vække glæde og begejstring på ethvert morgenbord. 

Hvor forhandles Nicolas Vahe?

Hos Pindhus.dk finder man et stort udvalg af de skønne delikatesser fra Nicolas Vahe. Udover marmeladerne, kryddrierne, saltene og de søde sager, så sælger Pindhus.dk også en række køkkenartikler, som gør oplevelsen af at lave gourmetretter fuldendt. Her finder man eksempelvis kagestempler og rustikke skærebræt. 

Udover at være fantastiske tilføjelser til eget køkken, så er produkterne fra Nicolas Vahe også rigtig gode som værtindegaver eller fødselsdagsgaver til dem, der har brug for at blive forkælet lidt ekstra. Man kan selv sammensætte på kryds og tværs af produkterne, som man har lyst – et eksempel på et godt par kunne være den udsøgte peber med citron i praktisk kværn, parret med en af de lækre salte med smag, samt en olie eller en dressing. 

Katrin Sørensen