Vælg en cykel efter dit behov

Der er mange forskellige cykler på markedet, og herunder en hel del kategorier at orientere sig i. Det er derfor vigtigt at gøre klar for sig selv, præcis hvilke behov man har, når det kommer til den nye cykel. Måske har du brug for en let, hurtig cykel til kørsel i storbyen, eller også skal du i det daglige benytte cyklen til indkøb og har brug for god komfort. Hvad end det drejer sig om, kan du på Bikeandco.dk finde cyklen til netop dit behov. Her finder du en lang række forskellige kategorier, herunder alt fra Classic til Racer cykler – og der er et bredt udvalg af cykler til både herre, damer og børn.

En god, komfortabel hverdagscykel

Hvis du er på udkig efter en cykel, hvor komfort er i højsædet, så er det blandt Classic cyklerne, du skal orientere dig. Disse cykler er også kendt som bedstemor cykler, og de er blandt de mest populære herhjemme. Dette skyldes netop, at mange ønsker en cykel, der har vægt på ergonomi – og det får man i høj grad med Classic. En sådan cykel er som regel allerede udstyret med en praktisk cykelkurv ved køb, som understreger cykels karakter som idéel hverdagscykel. Stellet er typisk tykkere end ved eksempelvis City cyklerne. Et godt bud på en Classic damecykel er Batavus Cambridge, som er en klassiker indenfor denne type cykel. Når du kører på denne, sidder du dejligt oprejst, så cykel giver godt overblik og kontrol. Der sælges ligeledes herrecykler på Bikeandco.dk, der har fokus på ergonomi, komfort og robusthed – se for eksempel den flotte håndlavede Falter Holland H1.0 herrecykel, der er en ægte hollændercykel.

En let, praktisk cykel

Hvis du i højere grad er på udkig efter en cykel, der er let og praktisk og ikke har den robusthed som Classic cyklen har, så tag et kig på kategorier “City”. Her finder du et stort udvalg af lette, sportslige cykler, der lynhurtigt bringer dig frem. Stellet på denne cykel er en del lettere, og cyklen er hermed praktisk og let at håndtere – denne kan hurtigt løftes ned ad trapperne til s-toget eksempelvis. Rullemodstanden er ikke stor, og de smalle dæk bringer dig hurtigt frem. Både hvad angår Classic og City cyklerne, skal du vælge de gear, der passer dig bedst – her er både udvendige og indvendige en mulighed. Hvis du er på udkig efter en City cykel med udvendige gear, er Avenue Airbase en ideel sporty streetbike. 

 

 

Alberte Christiansen