Sådan kommer du i gang med oliemaling

editorial

Oliemaling er en virkelig god form for maling for begyndere udi kunstmalingens kunst, da den ikke tørrer så hurtigt. Dermed har du rigtig lang tid til at stå og lege med at finde den rigtige farve og det rigtige udtryk. Det er en stor fordel for dig som nybegynder, fordi du ikke bliver stresset af, at malingen tørrer hurtigt. Det kan være med til at gøre, at du kommer til at sjuske. 

Derudover ser malingen stort set ens ud, når den er våd og tør. Hvis du senere vil tilføje noget til billedet eller rette det, kan du derfor nemt gøre det. Det er endnu en fordel for dig som nybegynder. 

Det er dog ikke sådan, at oliemaling kun er forbeholdt nybegyndere. Som mere øvet vil du også have stor glæde af malingen. Du kan for eksempel eksperimentere med at bruge forskellige former for olie til malingen. Det er med til at give forskellige former for udtryk – det kan derfor være med til at styrke dit kunstneriske udtryk. 

Vil du i gang med oliemaling, skal du først og fremmest selvfølgelig bruge noget maling. Derudover skal du have et lærred og nogle pensler. Mange foretrækker også at have en palet, hvor de kan blande farverne og et staffeli, hvor de kan spænde lærredet fast, mens de maler. 

Et af de steder, hvor du nemt kan købe det hele, er på malericentralen-kreativ.dk. De har et stort udvalg af både oliemaling, pensler, lærreder, paletter og staffelier, du kan derfor hurtigt finde det, som du skal bruge. Du kan købe det hele via nettet, hvilket gør det nemt for dig at bestille det, når du har tid til det. 

Når du køber oliemaling, kan du vælge at købe en række forskellige farver eller kun at købe grundfarverne rød, gul og blå. Med de tre grundfarver kan du blande dig frem til de andre farver, men som begynder er det tit rarest, at du har nogle flere farver at vælge imellem. 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *