LED indbygningsspots giver godt og effektivt lys

editorial

LED indbygningsspot – fantastisk lys

LED indbygningsspot er fantastiske til at lyse et rum op effektivt. Pærerne fylder ikke ret meget, og du kan både få nogle, der er elegante, små og pæne, men også nogle der har et mere arbejdslignende præg. Du kan placere dem hvor som helst, både i lofter og vægge. Hvis du tænker, at de kan blive ret varme, kan du føle dig tryg, da de har en såkaldt ISO 9000 certificering, men selvfølgelig skal du følge Sikkerhedsstyrelsens regler for installation.

Når du skal vælge lys, så vær opmærksom på, hvad LED indbygningsspots egner sig bedst til. Hvis du ønsker hyggebelysning i stuen, er LED spots ikke det bedste, da lyset er for kraftigt og blænder lidt. Det kraftige lys kan give skygger, der ikke er egnet til hyggebelysning i rum, hvor man ikke har brug for ret meget lys.

Hvor er LED indbygningsspots gode?

Til gengæld er LED indbygningsspots gode til rum, hvor du har brug for en del lys, fx på badeværelset, hvor det kaster et flot og effektivt lys. Ligeledes over køkkenbordet, hvor du har behøver et godt lys at arbejde i. I en entré eller gang vil du også blive glad for at benytte spots, da du i de rum har brug for meget lys hurtigt og ikke en langsomt virkende sparepære. Derudover kan du placere spots i hele rummet, så lyset er godt fordelt. 

Hvis du går meget op i, hvordan indbygningsspottet kommer til at se ud, er det integrerede LED den flotteste måde at gøre det på, men hvis du tænker mere i at få dem til en god pris, kan du vælge spottet til GU10 LED-pærer. Lite-house kan altid kontaktes, hvis du vil tale med en professionel belysningskonsulent, da de kan give dig råd, men også idéer, som fx at bruge indbygningsspots udendørs, da de er smarte i fx carporte og garager, hvor du kan få et godt lys. 

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *