Hos Knudedan.dk handler du rengøring til erhverv

editorial

Måske kender du som almindeligt firma ikke til Knudedan.dk, men hvis du for eksempel har udliciteret opgaven med at få gjort dit firma rent via et eksternt rengøringsfirma, og du spørger dem, om de kender stedet, så er der stor chance for, at de nikker anerkendende.

Og selvom du måske ikke lige er et rengøringsfirma selv, så kan det sagtens svare sig for dig at handle hos dem, specielt hvis du plejer at skaffe rengøringsmidler, toiletartikler og lignende i almindelige butikker til dit firma.

Knudedan.dk henvender sig til erhvervsdrivende, der ønsker rengøringsartikler, -maskiner og andre bestanddele i samme kategori.

Det vil sige, at når du handler hos dem, er der selvfølgelig lidt at spare ved momsen, og så vil du lægge mærke til, at prisen per enkeltartikel generelt er relativt lav, hvorfor det kan svare sig for dig at købe større partier af for eksempel toiletpapir, papir til tørring af hænder og sæbe for lige at nævnte et par specifikke produkter.

Den slags oplever du ikke i almindelige butikker, så hvis du stadig handler rengøringsartikler den slags steder til dig firma, så er det bare med, at du omstiller dig med det samme, da det bedre kan svare sig økonomisk.

Og så kan det faktisk også svare sig for effektens skyld, og det vil professionelle rengøringsfirmaer nok også samtykke i.

Ofte er blandt andet rengøringsmidlerne ved erhvervskøb mere grundige og effektive, end dem man finder i almindelige butikker.

Det handler blandt andet om, at der skal uddannet personale til for at håndtere den slags hårdføre kemikalier, hvorfor man ikke bare kan sælge det til menigmand, der ikke ved, hvordan man anvender det korrekt eller beskytter sig under brugen af det.

Desuden kan du hos Knudedan.dk finde mange effektive rengøringsmaskiner, der vil gøre arbejdet nemt for dig, hvis du og dine medarbejdere selv skal gøre rent i firmaet, eller hvis du har dem stående, så rengøringspersonalet kan anvende dem, når de skal gøre rent i dit firma.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *