Herstal lamper er smukke og giver dig et fantastisk lys

editorial

Det kan lyde mærkeligt, at en serie lamper sætter lyset i centrum, for hvad skulle de ellers gøre? Men det er lige præcis det, som Herstal lamper gør og har gjort i omkring 30 år. Da lamperne blev lanceret i slutningen af 80’erne, var deres leg med lyset helt revolutionært, og lamperne blev revet ned fra hylderne. Det gør de stadig væk, og designerne bliver ved med at lægge vægt på, at lyset skal være i centrum, når de laver lamperne. Det gør, at du får nogle lamper, der giver et utrolig godt lys. 

Derudover er Herstal lamper også meget smukke at se på. De er lavet i et design, der gør, at de nærmest bliver små hængende eller stående skulpturer. Det gælder ikke mindst for serien Circle, der er en af Herstals nyeste og i øjeblikket mest populære serier. Circle består af en glasboble, der enten hænger eller står på gulvet. Glasboblen er lavet i mat glas, så det ikke bliver ubehageligt at se på den. Den giver dog samtidig et rigtig godt lyst. 

Der findes mange steder, hvor du kan købe de populære Herstal lamper. Et af de steder, hvor du finder et virkelig stort udvalg, er på lys24syv.dk. Der kan du også finde flere forskellige former for de populære Circle lamper.

Derudover kan du for eksempel også finde den flotte Cut serie. Det er en serie af små lamper med hvide skærme, der sidder flere sammen. Det kan være på en skinne, som du kan hænge i loftet, men det kan også være på en stor flot gulvlampe, som du kan have stående inde i stuen. De små lamper giver hver især et godt lys til dit hjem. Det er muligt at pege dem i hver sin retning, så du får belyst et større område af rummet. 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *