Færre skader og bedre arbejdsvilkår med en fliseløfter

editorial

AL Lift har igennem de seneste år markeret sig som en af de stærkeste aktører på markedet inden for design, fremstilling og forhandling af hjælpemidler til industri samt bygge og anlægs branchen. Med mange års erfaring og stor ekspertise sikrer AL Lift, at deres produkter lever op til samtlige sikkerheds standarder samt holder præcist hvad de lover.

Med løfteudstyr og andre aggregater fra AL Lift er du sikret udstyr, som holder i mange år, og som både på langt og kort sigt kan spare dig for mange mandetimers arbejde. Fælles er det nemlig for udstyr fra AL Lift, at det er konstrueret med henblik på at kunne betjenes af færre personer, end der ellers ville skulle til, skulle opgaven udføres manuelt.

Undgå løfteskader med en fliseløfter fra AL Lift

Og samtidig får medarbejderen glæde af den høje grad af funktionalitet, som både gør arbejdet lettere og mindre belastende og opslidende. En smart og praktik fliseløfter kan for eksempel spare mange timers tungt og monotons arbejde, som kan udrette store skader på medarbejdernes skuldre og arme, alene i kraft af arbejdets ensartethed og emnernes beskaffenhed. Fliser er, som bekendt, porøse emner, som skal håndteres med forsigtighed for ikke at gå i stykker – og samtidig er de både tunge og vanskeligt håndterbare.

Med en fliseløfter, baseret på vakuum teknologi, kan et større hold fliser løftes ad gangen, og nænsomt lægges i lige rækker ved et minimum af anstrengelse. Fliseløfteren fra AL Lift kan også håndtere større fliser, som ellers ville kræve to mands løftekraft. Og når du vælger at anvende en fliseløfter til at løfte, flytte og placere fliserne, bliver disse håndteret langt mere skånsomt, og du minimerer hermed risikoen for skader på materialer.

Find den smarte fliseløfter fra AL Lift online

Du kan læse meget mere om fliseløfteren og de forskellige modeller, som findes, på al-lift.com


Posted

in

by

Tags:

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *