Ekstroverte smykker til ekstroverte kvinder

Historien bag Carre smykker er fyldt med store visioner og kærlighed til ædelsten og historien om at gøre drømme til virkelighed.

Det hele startede i 1991, da Shiri Haugbøl, som er dansk / israelsk, grundlægger Carre smykker.

Carre smykker er velkendt for sin store passion og kærlighed til antikke smykketeknikker, stærke personligheder og den unikke glans og farver af ædelsten.

Carre betyder kvadrat

Carre er fransk og betyder ’kvadrat’. Det er samtidig en antik betegnelse for en kvadratisk diamant. Navnet Carre symboliserer ædelstenens fremtrædende rolle i Carre smykker, men det er også en cadeau til de gamle fremstillingsmetoder vi kender fra antikken.

Den unikke stil
Hvis du er ellevild med alle regnbuens farver, finurlige detaljer, overdådighed og skønhed så er Carre smykker lige noget for dig. Carre smykker præges af brugen af fine sten som safirer, rubiner, agater og kvarts, samt ferskvandsperler og koraller. Naturen har gjort sit for at gøre stenene smukke, farverige og unikke, og hos Carre Smykker gør man meget ud af slibe stenene på en sådan måde, at det enestående særpræg fra naturens side.

Udover stenene fremstilles carre smykker i ædelmetal og i oxideret eller 23 karat forgyldt sølv. 

Hvem bærer Carre Smykker?

Du har kun en chance til at lave et førstehånds indtryk. Det tøj du vælger, måden du taler på, hvordan dit hår sidder, samt den type smykker du har på giver alle en ide om hvem man er. Carre Smykker er unikke og farverige, og bæres typisk af kvinder der ikke er bange for at være sig selv. De mange farver afspejler en personlighed der er aktiv, social og fuld af sjov.

Carre smykker bæres af den ekstroverte kvinder, der som regel er omgivet af mennesker til en fest. Ligesom Carre smykker, trækker deres generøse og glade personlighed folk til som magneter.

Kan det måske være dig?  

Lykke Holzmann Søby