Den største sikkerhed med Windows 10 pro

editorial

Man kan forvente, at når der bliver udsendt et nyt styresystem fra en producent, så er det en skarp forbedring fra deres seneste udsendelse, og at det indeholder noget af det bedste teknologi på området, som er brugernemt for den enkelte at benytte.

Sådan er tilfældet med Windows 10 Pro

Windows er generelt kendt for at have brugervenlige styresystemer, men hvis du tror, det er ensbetydende med lemfældig sikkerhed og manglende grundighed i detaljerne, så tager du fejl. 

Pro-versionen er at foretrække for dem, der blandt andet ønsker god kryptering og fjernstyret login. Det er for eksempel fordelagtigt at benytte for firmaer, der vil have deres data beskyttet til fulde og kunne kommunikere og hjælpe medarbejdere på afstande.

Dette er fordelagtigt i både mindre enmandsfirmaer og større kontorvirksomheder.

Med Windows 10 Pro får du alle de funktioner, som du også finder i Windows 10 Home-versionen, men med Pro-varianten er der større udfoldelsesmuligheder og flere tilføjelser, som vil gøre styringsenheden både populær og nem at benytte.

Windows 10 Pro kan både benyttes på PC og Mac, og så kan systemet selvfølgelig fås på dansk.

Nogle gange følger styringssystemet med ved køb af en computer, og ellers er der også mulighed for at downloade det direkte ned via et onlinekøb.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *