Así dukker

editorial

Dukker, som du aldrig har set dem før! Spanske Así har siden 1942 været førende på markedet med deres smukke, naturtro dukker af højeste kvalitet.  Asìs dukker er designet efter en rigtig babys proportioner, og alle har de et livagtigt, personligt udtryk. Hver Asi dukke er unik og vil med garanti sætte dit barns fantasi igang. Alle dukker er klædt i tøj og sko, der er designet med udpræget sans for detaljen i lækre kvalitetsmaterialer, og ekstra tilbehør kan købes separat, hvis man ønsker et andet udtryk. 

 

Así fremstiller dukker til børn i alle aldre. De mindste vil få glæde af en dukke fra Koke- eller Oli-serien. Oli- og Koke-dukkerne er perfekte til børn fra 2-3 år, da de er bløde og måler henholdsvis 30 og 36 cm og således ikke bliver for store og tunge at bære rundt på, selv for de allermindste. Til de lidt større er især dukkerne fra Maria-, Pablo- og Leonora/Leo-serien ideelle. De måler mellem 43 og 46 cm og er således næsten på størrelse med en rigtig baby – perfekt til de større børns realistiske rollelege. Leonora/Leo-serien er fremstillet med blød krop, mens Maria- og Pablo-seriens dukker har en hård krop, der tåler vand, så barnet kan tage dukken med i bad. Noor-dukken på 46 cm er også et godt valg til de større børn – hun er blød og har et smukt, rødt hår og et helt særligt glimt i øjet, der med garanti vil vække henrykkelse hos enhver lille pige. Med en dukke fra Así får dit barn et smukt, unikt stykke legetøj, der stimulerer fantasien og kan holde i mange, mange år. 

 

Familiejede og -drevne Así har mange års erfaring, og de designer og producerer selv deres dukker, dukketøj og tilbehør i Spanien. En dukke fra Así er dit barns bedste ven! 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *