All4partydk og temafester

editorial

Der er mange forskellige anledninger til at holde fest, og nogle gange behøver man ikke engang en grund til at holde fest: Det er jo det fede ved mange fester! Man samler dem, man holder af, til uformel hygge, hvor paraderne falder mere ned og man slapper uforpligtende af i hinandens selskab.

Men uanset, om man så holder fest af store årsager eller bare som en undskyldning for at samle de nærmeste, så kan man faktisk godt skabe en rød tråd i festen, uden det kræver den store planlægning, indkøb af gøre sig fattig ved eller stor oprydning bagefter.

Specielt ikke, hvis du besøger All4party.dk som din festleverandør til en god temafest. 

En temafest kan være mange forskellige ting, det behøver ikke nødvendigvis være den klassiske udklædningsfest, hvor man beder gæsterne komme udklædt efter en parole. Dette kan ofte være årsag til, at gæsterne ikke gider dukke op, da de udover – ofte – gave og medbragt drikkelse og/eller mad også skal bruge penge på et kostume.

Hvorfor ikke lade lokalet, hvor festen foregår i, det kan være selskabslokalet, en lade eller slet og ret lejligheden, være rammen for din fest, hvor det eneste, dine gæster skal gøre, er at dukke op med godt humør, og så ankommer de til en helt anden verden.

Det kan være, du har udsmykket rummet efter devisen “uhygge” som ved tid for Halloween. Dette kan gøres ganske nemt og billigt ved køb hos All4party.dk.

Men temaet behøver jo ikke være en helligdag eller tid på året at markere. Det kan jo også være, at der skal holdes en pige-tema-fest, hvor det kun er veninderne, der er samlet, og man så går i barndommens gade og holder en fest over temaet: “Børnefødselsdag for en pige”.

Eller hvad med at udsmykke al pynt, service og beklædning i en bestemt farve? Det vil da blive husket lang tid efter – nu vi tidligere snakkede “rød tråd”.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *