Al-lift.com hjælper industrien

editorial

Om du så arbejder i anlægsbranchen, industrien eller byggebranchen, så har du måske stødt på udstyr fra Al-lift.com, og det er der en god grund til.

De bestræber sig på altid at være på forkant med at skabe det bedste udstyr, der mindsker arbejdsbyrden, effektiviserer brugen af arbejdstiden og skåner kroppen for det arbejdende folk.

Blandt deres produktsortiment finder man blandt andet fliseløftere, der kan betjenes manuelt eller påføres andre maskiner. Disse maskiner, sammen med vakuumløftere og løfteåg (som du også kan købe derinde) er specielt med til at mindske unødig belastning på kroppen.

Hos Al-lift.com kan du også finde totalløsninger, der er brugbare at benytte indendørs, hvor der skal flyttes mange ting over større eller kortere afstande. Blandt andet kan man bruge svingkraner med eller uden knækarm, hvor vægten på de løftede anordninger kan fordeles ligeligt. Så optager det heller ikke gulvplads.

Et specielt brugbart værktøj, der bliver anbefalet fra mange områder fra at bruge, er en såkaldt flexmover, hvor man kan transportere tunge materialer over afstande, så man undgår de mest unødvendige, men også mest sete skader på kroppen: Forkerte måder at løfte på.

Med sådan en flexmover kan man også flytte flere ting på kortere tid, end hvis man skulle hen og flytte hvert enkelt element for sig hver gang.

Al-lift.com har mange flere brugbare løsninger, som du kan bruge i dit firma.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *