Wellnessudstyr fra Acupunctureshop.dk – for den optimale behandling

Inden for behandlerbranchen er der, såvel de enkelte retninger som de enkelte behandlere imellem, meget stor forskel på tilgangen til den terapeutiske behandling af patienten, og den forventede effekt heraf. Visse massører sværger til forholdsvis hård og dybdegående fysiurgisk massage eller bindevævsmassage, mens andre arbejder med blodomløbet i hudens overflade og har patientens velværefølelse som primære mål. Og mere klassisk vestligt orienterede behandlingsformer stiller spørgsmålstegn ved de østerlandske filosofier, som anlægger et holistisk og temmelig alternativt syn på kroppen og dens helende mekanismer.

Alle kan dog blive enige om, at det bedste udgangspunkt for en vellykket benadling, er en afslappet patient, som ikke spænder op i musklerne, eller udviser tegn på angst og nervøsitet. Når man ikke er 100% afslappet, er kroppen ikke i balance, og man er ikke rustet til at tage imod behandlingen. Dette kan medføre, at behandlingen ikke får den ønskede effekt, og at den naturlige heling udebliver.

Afslapning og velvære hos klienten med wellness udstyr

Derfor er der mange behandlere, som udfører deres behandlinger i kombination med et kort wellness ophold forud for behandlingen. I stedet for at lade klienten sidde og skutte sig i et koldt venteværelse, tilbyder mange behandlere hyggelige sofarum med læsestof og evt. en duftende varmepude til at lægge om skuldrene mens man vetner på sin behandling. Og atter andre er gået skridtet videre og installeret et boblebad eller infrarød sauna, hvor klienten kan opnå den ultimative afstresning inden behandlingen påbegyndes.

Det kan godt være, at du ikke har råd eller kapacitet i din klinik eller praksis til ligefrem at tilbyde boblebad eller sauna. Men hvis du for eksempel kan tilbyde din klient et aromatisk brusebad, kan du eventuelt have glæde af wellnessudstyr fra Acupunctureshop.com. Her kan du blandt andet finde badekåber og håndklæder i høj kvalitet, som du kan tilbyde klienten – og med den smarte håndklædevarmer kan du sætte ekstra trumf på, med et lækkert, lunt håndklæde til at tørre sig med efter badet.

Har du mulighed for det, kan du ydermere tilbyde klienten en supplerende massage med Heat Compress Balls forud for den egentlige behandling. De varme og velduftende Heat Compress Balls kan for eksempel løsne op for stoppede næser eller bihuler, lindre smerter fra gigtplagede led, eller afhjælpe myoser og spændinger i musklerne.

Køb wellnessudstyr på Acupunctureshop.com

Når du køber wellnessudstyr hos Acupunctureshop.com, er du garanteret produkter i høj kvalitet til fornuftige priser. Du får fjorten dages fuld fortrydelsesret og fast lav pris på levering.

 

Astrid Pedersen