0

Velvære for krop og sjæl

En indre balance og ro gør, at man bedre kan klare dagens udfordringer og at man har mere overskud i hverdagen – derfor er der også mange, der dyrker yoga, da det netop kan hjælpe en til at opnå en indre ro. Du kan gøre din yoga mere behagelig og mere effektiv med yogapøller. De kan nemlig give en god og fast støtte til din krop, når du udfører de forskellige stillinger – derved opnår du en dybere afslapning og effekt. Hos Kropsform kan du finde forskellige yogapuder, der alle har det til fælles, at de er lavet med omtanke for dig og med naturligt fyld.

Hvilken yogapude passer bedst til dit behov?

Yogapøllerne findes i forskellige former og med forskelligt fyld, så du kan finde en, der passer til dig:

  • Basic yogapøller med enten speltskaller som fyld, der har en kølende effekt og en god tyngde eller med naturfibre fra frøkapslerne fra Kapoktræer, denne type fyld er meget lettere end bomuld og giver derfor en dejlig blød pude.
  • Yogapølle med boghvedeskaller, der giver en tætpakket pude og som udgør en rigtig god støtte til både ryg, ben, hals, bryst og knæhaser. Betrækket er lavet af 100% økologisk bomuld, og du har mulighed for fjerne noget af fyldet, så du kan regulere støttens højde.

  • Chakra yogapude / meditationspude; er rektangulære puder, der kan bruges som støtte er til meditation. De fås i chakrafarverne, så du kan kombinere din chakraterapi med din yoga og meditation.
  • Yogapølle mini; denne pude er lille, let og anvendelig, også med boghvedeskallefyld og med et betræk af kraftigt bomuld.

Kort vej til hverdag i balance

På samtlige yogapuder er der kort leveringstid, så du inden for kort tid kan få din pude i brug og opleve de restorative effekter. Se flere yogapøller og –puder online i deres store udvalg.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *