Understreg din unikke personlighed med elegante og cool fingerringe

Hos Kranz & Ziegler finder du et stort udvalg af smukke og cool fingerringe, som passer til forskellige stilarter og den unikke kvinde, du er. Uanset om du er til det klassiske, moderne, romantiske eller cool look, så kan du helt sikkert finde en flot fingerring, som passer til din smag. I sortimentet hos Kranz & Ziegler kan du vælge mellem fingerringe fra forskellige kollektioner, som alle henvender sig til stilfulde kvinder, der ønsker at gå med kvalitetssmykker.

STORY – fashionable fingerringe til mange stilarter

STORY er udviklet med fokus på de tre stilarter: Modern, Poetry og Rock, og det er en kollektion af fashionable smykker, der passer til enhver anledning. STORY fingerringe kan du købe enkeltvis, eller du kan købe dem som et sæt, der passer sammen med armbånd og halskæde. Udvalget er stort, og uanset om du er en romantisk kvinde, cool chick eller moderne storbykvinde, så kan du helt sikkert finde en STORY fingerring, som understreger din personlighed.  

COUTURE – luksuriøse fingerringe til hverdag og fest

COUTURE er Kranz & Zieglers luksuriøse smykkebrand. Her finder du bl.a. fingerringe i et tidløst design, der er fremstillet af udsøgte materialer som guld, ædelsten og diamanter. Du kan f.eks. vælge en bølget ring i blankt guld med en smuk, glansfuld overflade, som har et eksklusivt look, og som du kan have på til både hverdag og fest.

Fashion | Lab – romantisk eller minimalistisk look

Fashion | Lab – FLORA er en kollektion, der er inspirereret af naturen mange blomster. Hvis du ønsker dig en fingerring med et romantisk og feminint look, så kan du eksempelvis vælge en smuk sølvring med pink calcedon og sølvkugler. Er du til et skarpt og klassisk design, så kan du vælge en fingerring fra kollektionen Fashion | Lab – Architecture, som er inspireret af storbyen og har en stringent minimalistisk enkelthed og arkitektonisk detalje.

Høj kvalitet og hurtig levering

Hos Kranz & Ziegler samarbejder de med up-coming designtalenter, og du kan derfor også købe smykker, som er designet af Christine Bukkehave, Stine Bramsen og Sigrun Uggerby i Design | Lab. Når du bestiller fingerringe hos Kranz & Ziegler får du meget kvalitet for pengene, og du får en rigtig god og professionel kundeservice. Gratis indpakning medfølger, og leveringen sker hurtigt inden for 1-3 hverdage.

Christina A