0

Ud med nøgler, ind med kodelåse

I mange, mange år har vi alle brugt en helt almindelig fysisk nøgle, når vi skulle låse vores hjem af, inden vi tog afsted derfra, eller når vi kom hjem og skulle låse op. Men med en fysisk tingsom en nøgle, er der også en risiko for, at den kan blive stjålet, eller at der er nogle, der finder den ekstranøgle, man har gemt omkring hjemmet, hvormed du kan risikere at få indbrud.

Dette skal være slut, og for at øge sikkerheden i hjemmet skal du have fat i en kodelås.På den måde er det slut med altid at skulle rende rundt med en nøgle, som du enten kan risikere at glemme eller få stjålet. Derimod skal du blot huske på en kode.

Øg din sikkerhed i hjemmet

Med en kodelås til hjemmet er det slut med at glemme nøglen og skulle have fat i en låsesmed, og det er slut med at miste den. Du skal derimod blot huske på en kode, som du selv bestemmer, og du kan gemme op til ti forskellige koder på kodelåsen. Du bestemmer selv, hvor høj sikkerhed du ønsker med kodelåsen, da du kan vælge op til sekscifre i den kode; jo flere cifre, des mere sikkert. Kodelåse kan både stå alene, men hvis der allerede er en dørstation, hvor du bor, så kan en kodelås integreres heri. Dermed har alle altså mulighed for at få en kodelås og få en mere sikkert hjem.

Så ønsker du at skifte den gamle nøgle ud med en sikker kodelås, så find ud af, hvilken der passer bedst til dit hjem og behov allerede i dag. Så er det slut med at glemme eller miste nøglen, og starten på, at du får øget sikkerheden i dit hjem.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *