0

Tre tips til sjove aktiviteter på sommerferien

Når sommerferien står for døren og hele familien tripper for at komme afsted, sker det ofte, at vi i det store pakkekaos glemmer at få pakket udstyr til aktiviteter på ferien. Det er ofte spil, dykkerudstyr og andet udstyr til leg og hygge der går i glemmebogen. Derfor finder du her en liste, som du kan bruge når du pakker, så du er sikker på, at i har masser at lave på ferien.

  1. Uanset om det er strandferie, poolferie eller en kombination af disse i skal på så husk ,at pakke mere end blot håndklæde og badetøj. Uanset om dine børn er erfarne svømmere eller ej så medbring udstyr, som kan udfordre dem gennem sjove aktiviteter i vandet. Det kan eksempelvis være bolde, en frisbee, eller måske endda et snorkelsæt så i kan udforske det utrolige liv, der eksisterer under havets overflade. Aktiviteter som denne vil også føre til spændende og lærerige samtaler over frokosten eller aftensmaden omkring, hvad i har set i dagens løb.
  2. Udover at huske udstyr til leg og aktiviteter i vandet, så medbring også gerne forskellige ting, som i kan bruge tid på om aftenen eller når i lige har brug for en pause fra vandet. Det kunne eksempelvis være bræt- eller kortspil, som i kan bruge tid på at lære børnene. Det kunne også være bøger til både voksne og børn, eller måske et par stykker, som i kan læse sammen.
  3. Sidste tip går ikke ud på mere i skal huske at pakke, faktisk tværtimod. Det går ud på, at det er vigtigt at huske, at ferien er til for at slappe af. Så uanset om du er typen, der slapper bedst af med masser af aktiviteter på vand og land, eller typen, der bedst kan koble af med en bog, så husk at finde plads til det. Måske slapper du endda bedst af ved at lave ingenting overhovedet, og det skal der også være plads til.

Og selvom det ikke altid virker sådan, har børn lige så meget behov for at få koblet af som i voksne kan have. Så selvom der selvfølgelig skal være tid til masser af sjov og leg, så husk også at give dem ro til at komme helt ned i gear engang imellem.

Så er der ikke andet tilbage at sige end: God ferie!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *