Store oplevelser i Den Blå Planet i København

Leder du efter et sted, hvor du kan tilbringe en hyggelig dag med børnebørnene? Eller skal I på familietur til København og mangler nogle gode ting at opleve sammen? Så kan det være en god ide for jer, at I tager i Den Blå Planet i København. Der er noget for alle i familien. Både børn og voksne vil blive fascinerede af de flotte akvarier og terrarier med fisk og krybdyr. I kan komme helt tæt på fiskene og virkelig få et godt indblik i, hvordan de lever, og hvordan de ser ud. Det er virkelig en af de helt store oplevelser i København

Udover at I kan gå rundt i akvariet og betragte de mange flotte fisk og dyr, der bor der, er der dog også en række andre oplevelser, som I kan få. Det kan først og fremmest være, at I tager med på en rundvisning bag facaden. Der får I for eksempel mulighed for at se nogle af de store akvarier oppefra, når I går på foderbroen lige over vandet. Det er en stor oplevelse for både børn og voksne. 

I kan også komme helt tæt på hajerne. Der får I først et oplæg om hajerne og deres historie. Disse kæmpe fisk, der ofte er blevet frygtede for deres skarpe tænder, men som faktisk sjældent angriber mennesker. Oplægget, som den passionerede dyrepasser kommer med, tager udgangspunkt i hajerne i det store Oceanarium, der er hjertet i Den Blå Planet. Men det er ikke nok med, at du bliver meget klogere op hajerne. Du får også mulighed for at fodre dem. Har du en søn eller datter, der er vild med hajer, er det den perfekte gave at give til fødselsdag eller jul. 

Eller måske er det de søde og nuttede havoddere, der har vundet dit barns hjerte. Hvis det er det, har I også god mulighed for at komme tæt på dem på en rundvisning. Der hører I om havoddernes liv og kommer med bagom scenen i Den Blå Planet. Til sidst hjælper I dyrepasseren med at aktivere og fodre de sjove og finurlige havoddere. 

Bor I i nærheden af Den Blå Planet og kan dit barn ikke få nok af at komme der, kan det være sjovt for ham eller hende at holde sin fødselsdag der. Der bliver I modtaget af en af Den Blå Planets maskotter, får en rundvisning, rører ved slanger, fodrer hajerne og har så adgang til akvariet resten af dagen. 

Emilie Ann Jacobsen