Støjhegn behøver ikke at være grimt – få et naturligt støjhegn

I et så tætbebygget land som Danmark kan det være svært for dig at finde et hus, der slet ikke er generet af trafikstøj. Hvis det lykkes, ligger det højst sandsynligt meget langt ude på landet – og det er jo ikke os alle sammen, der har mulighed for at bo derude. Det kan derfor være en god ide for dig, at du bor tættere på dit arbejde, din familie og dine venner og så vælger en løsning, hvor du skærmer af for støjen i stedet. Det kan være med til at gøre, at du ikke bliver lige så generet af den. 

Måske tøver du, fordi du har en ide om, at støjhegn og afskærmning er meget grimme at se på. Selvom de ville skærme for støjen, vil de ikke være kønne at se på. Det er også sandt for nogle former for støjhegn, men langt fra alle. Hvis du får buus-ag.dk til at lave dem for dig, kan du få et flot og levende støjhegn, der er med til at gøre din have hyggelig og rar at være i – og samtidig er med til at gøre, at der ikke er lige så meget støj i din have. 

Buus-ag.dk er et stort anlægsgartnerfirma, der både arbejder med private, virksomheder og det offentlige. De er derfor vant til at løse en række store og små projekter. De har stor forstand på støjhegn og kan derfor sætte hegnene op, så støjen bliver omkring halveret. Det vil gøre en kæmpe forskel for, hvor meget I er generet af den. 

Støjhegnet bliver typisk lavet, så der kan gro slyngplanter op af det. Det giver et flot og naturligt værn med støjen. Et værn, der bestemt ikke er gråt at kedeligt at kigge på, men som lige frem vil være med til at gøre din have endnu grønnere at se på. 

Emilie Ann Jacobsen