Sportstape og kinesiotape til sportsfolk hos Henza.dk

Hvis du lider under en sportsskade, som bliver ved med at røre på sig, eller en anden form for skavank, som hindrer din træning – så kan det være, at du skal prøve at få påsat sportstape eller kinesiotape. Med sportstape eller kinesiotape vil du enten kunne fiksere leddet, således at en forstuvning eller forstrækning ikke forværres ved almindelig løb, gang eller moderat træning, eller du vil kunne øge blodcirkulationen i et bestemt område, samtidig med at musklerne bevarer deres mobilitet.

Hvad er forskellen på sportstape og kinesiotape?

Måske undrer du dig over, hvorfor der findes to forskellige slags tape. Dette skyldes, at sportstape og kinesiotape tjener hvert deres formål. Sportstape er den uelastiske variant, hvis formål det er at fiksere et led, som har været udsat for en skade. Dette kan for eksempel være knæet eller ankelen. Målet er at sikre, at skaden ikke forværres, uden helt at immobilisere benet. Kinesiotape anvendes, når du har smerter eller spændinger, som trækker din krop skæv, og som forårsager mindsket mobilitet. Du har måske set svømmere iført den elastiske kinesiotape, som på én gang korrigerer og sørger for øget blodgennemstrømning i det ramte område.

Uanset hvilken variant, du har brug for, kan du hos www.henza.dk finde såvel sportstape som kinesiotape i mange varianter, og i en ganske overkommelig prisklasse.

Astrid Pedersen