Slip af med dine åreknuder og få flotte ben igen

Åreknuder er noget, der opstår med alderen hos mange mennesker. Det er dog også noget, som gravide kan få, fordi der er et ekstra pres på deres ben, når de bærer rundt på så meget ekstra vægt. Nogle er ligeglade med deres åreknuder, men mange synes, at det er grimme, og bryder sig ikke om at vise deres ben frem, når de har de grimme knuder på benene. Det gør, at de går i lange bukser eller strømpebukser, selvom det er varmt udenfor. Derudover kan det gøre, at mange holder sig tilbage i forhold til at vise sig frem i badetøj. 

Det er ærgerligt, hvis du holder dig tilbage, fordi du ikke har lyst til, at andre skal se dine åreknuder. I det tilfælde er det en god ide, at du får dem fjernet, så du ikke længere er generet af dem. Der er mange klinikker, hvor de har specialiseret sig i at fjerne åreknuder. En af dem er varix.dk. De har mange års erfaring på området og tilbyder flere forskellige former for behandlinger af åreknuder. De kan derfor både hjælpe dig med at slippe af med dine åreknuder, hvis de er små, og hvis de er større. 

Åreknuderne opstår, fordi dine små blodårer på benene begynder at bule ud. I mange tilfælde er der tale om blodårer, som du ikke har brug for. Den mest effektive behandling af åreknuder er derfor, at blodårerne bliver fjernet på den ene eller anden måde. Det kan lyde dramatisk eller blodigt, men er det langt fra. Du har kun brug for lokalbedøvelse under indgrebet. Det er derfor en rigtig nem løsning for dig. 

En måde at fjerne åreknuder på er ved at varmebehandle blodårerne med laserlys. En laser føres ind i blodåren og varmer den op. Varmen gør, at blodåren går til grunde, så du ikke er generet af åreknuderne mere. 

En anden måde er, at den vene, der er skyld i åreknuderne, bliver limet sammen. Det tager ikke lang tid og gør ikke ondt. Du kan fungere som sædvanligt bagefter. Denne metode bliver særligt brugt, hvis du har mange åreknuder, der skyldes den samme vene.

En tredje metode, som de bruger hos varix.dk til at fjerne åreknuder, er, at du får sprøjtet skum ind i de vener, der forårsager åreknuder. Skummet forsvinder af sig selv og i mange tilfælde vil venerne også gøre det. Du får lavet nogle mikrosnit i åreknuderne, så de forsvinder. Det er ikke noget, der gør særlig ondt, og du får ikke ar af det efterfølgende. 

Alle metoderne til at fjerne åreknuder er blevet nøje afprøvet gennem flere generationer. Det er derfor nogle af de bedste metoder, som varix.dk bruger. Hvilken metode du skal vælge, er noget, som du kan tale med din behandler om. Behandlerne hos varix.dk har alle mange års erfaring og kan rådgive dig i forhold til, hvad der vil være bedst for dig. Hvis du er bange for at blive skåret i, eller hvis du er bange for nåle, kan der være en behandling, der er bedre end en anden. 

Emilie Ann Jacobsen