Skab tryghed og forebyg forbrydelser med videoovervågning

 

Vi lever i en tid, hvor utrygheden ved at færdes offentligt er i tiltagende, og antallet af indbrud i private hjem samt butikker og institutioner er støt stigende. Mange oplever at komme hjem til et hus, som er tømt for værdier – såvel de af monetær værdi som de af ren affektionsværdi, hvilket er de sværeste at erstatte. Og mange oplever tyveri fra arbejdspladsen, som ikke dækkes af forsikringen, og som kan koste en virksomhed store summer på årlig basis.

Det er en rigtig ærgerlig situation at stå i, hvis man som for eksempel entreprenør eller håndværker oplever, at værktøj, redskaber og sågar større maskiner forsvinder fra byggepladser eller værksteder. Ud over det, at det kan tage lang tid at få penge fra forsikringen, og tyveriet således går ud over likviditeten, er det også super ærgerligt at blive forsinket i sit arbejde, hvilket kan føre til, at planer skal ændres og projekter skal udskydes.

Som beboer i en ejendom, som er udsat for indbrud eller røveri, står man ofte magtesløs tilbage – følelsen af, at nogen har tiltvunget sig adgang til eens private hjem og rodet gennem eens ting, kan forfølge een i månedsvis, eller endda årevis. Og er man så uheldig at blive overfaldet og frarøvet sine personlige værdier i det offentlige rum, vil forbrydelsen nærmest være umulig at opklare uden et grundigt signalement af gerningsmanden.

Skab tryghed og forebyg forbrydelser med videoovervågning

Hvis du har oplevet – eller frygter at opleve – indbrud og tyveri, kan du overveje at investere i en overvågningsløsning. Med videoovervågning kan du, nemt og billigt, facilitere, at eventuelle forbrydelser dokumenteres i levende billeder. Det vil således være muligt over for forsikringen at godtgøre, hvilke værdier, der er blevet stjålet, og hvilken fremgangsmåde, der er benyttet – og at der rent faktisk er tale om en forbrydelse, og ikke et forsøg på forsikringssvindel. Dette kan især husejere have glæde af, såvel i forbindelse med forsikringssagen som i relation til politiets opklaringsarbejde. Politiets efterforskningsafdeling vil have stor nytte af videooptagelser, som viser gerningsmanden eller gerningsmændene tydeligt – og som dokumentere fremgangsmåden, så de kan drage paralleller til eventuelle andre forbrydelser.

Som entreprenør vil du kunne spare ronderende vagter eller løsgående hunde. Synligt placerede videokameraer til overvågning vil kunne forebygge mange forsøg på indbrud på byggepladsen eller tyveri af materiel. Og selv hvis videokameraet bliver slået itu eller fjernet, vil du stadig have adgang til optagelserne, da mange moderne overvågningskameraer benytter sig af IP teknologi, og således sender optagelserne til en server, hvor de lagres. Du kan også vælge et kamera med mulighed for live streaming til mobil, pc eller tablet. Og med et videokamera, som har indbygget infrarødt lys, vil dine nat-optagelser stå lige så knivskarpt, som hvis de var optaget i fuldt dagslys.

Køb videokameraer til videoovervågning hos specialkamera.dk og spar penge

Hvis du ønsker at anskaffe dig et eller flere overvågningskameraer til dit hjem, din butik, din institution eller din byggeplads, kan du med fordel gå på opdagelse i det velassorterede udvalg af kameraer og tilbehør hos specialkamera.dk. Her er priserne i bund og kvaliteten i top – og handler du for over 500,- kr. er leveringen gratis!

 

Astrid Pedersen