Skab sydlandsstemning med et oliventræ

editorial

Der er ikke noget som oliventræer, der kan give den der sydlige stemning, som vi så gerne vil have hjemme i huset og på terrasserne i Danmark – så hvorfor ikke gøre oliventræet til en del af din indretning? Det behøver slet ikke at være så svært, som det lyder.

Sæsonen for oliventræer i Danmark er ikke så lang, og der er også gode chancer for, at du slet ikke får spiselige oliven fra planten. Samtidig skal træerne passes og plejes og stå på den helt rigtige placering i solen, hvis den skal klare det danske vejr.

Lyder det besværligt?

Så skal du måske gå efter kunstige oliventræer i stedet.

Hvor er kunstige planter en god idé?

Mange danskere stiller sig skeptiske overfor kunstige træer, planter og blomster, men det blakkede ry, produkterne har, skyldes de dårlige produktioner, man kunne købe i gamle dage. I dag er muligt at finde kunstige planter, hvor du skal helt tæt på og mærke bladene, før du kan vurdere, om det er kunstigt eller ej. Og faktisk viser undersøgelser, at selv kunstige planter giver større livsglæde, fordi vi automatisk konsumere det som natur.

Kunstige planter kan være en god idé både i private hjem og i erhvervslivet.

På den private front er det en mulighed for at trække naturen indenfor og skabe den stemning, du allerbedst kan lide – uden at du er afhængig af specifikke placeringer og vandingsforhold. Er du grøn på fingrene, kan du stille dit oliventræ sammen med almindelige planter, og så er der ikke en sjæl, der vil opdage, at den ikke er ægte. 

Driver du en virksomhed, er kunstige planter exceptionelle til at skabe stemning og grønt liv på arbejdspladsen, og du slipper for at hyre folk, der skal passe og pleje dine planter, ligesom du aldrig skal skifte dem, fordi de visner og dør.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *