Sikkerhedsfodtøj fra olholm.dk

Ønsker du, at dine medarbejdere kan udføre deres opgaver på byggepladsen, i storkøkkenet, eller i lager- eller produktions hallen på tryggeste vis og med et højt niveau af personlig sikkerhed? Dette spørgsmål kan de fleste arbejdsgivere svare ja til. Uanset om du er tømrermester, køkkenchef, sjakbajs for et team af håndværkere eller montører, eller entreprenør med ansvar for en hel byggeplads, er det dit ansvar at sørge for, at dine medarbejdere har optimale vilkår for at beskytte sig mod arbejdsskader. Dette betyder, at du er forpligtet til at stille sikkerhedsudstyr i form af for eksempel hjelme, arbejdshandsker, bukser med indbygget beskyttelse af knæene, og selvfølgelig sikkerhedsfodtøj.

Fødderne er en vital del af kroppen, når man tilbringer det meste af sin arbejdsdag på benene, og ikke ved et skrivebord. Hvis din medarbejder får noget tungt ned over sin fod, eller får den i klemme i maskineri, kan det resultere i brækkede knogler, hvilket igen medfører lange sygemeldinger og – i værste fald – invaliditet og tab af en medarbejder. Og selv for køkkenpersonale og tjenere er der fare forbundet med ikke at være iført skridsikre sko – glide- og fald ulykker er slet ikke ualmindelige i hotel- og restaurationsbranchen, og kan have lige så alvorlige konsekvenser.

Undgå ulykker – køb sikkerhedssko i høj kvalitet hos Ølholm Safety

Når du køber sikkerhedssko til dine medarbejdere, er det vigtigt, at skoene – udover at være beskyttende eller skridsikre – er komfortable og gerne udført i et åndbart materiale, som tillader ventilation og forhindrer at fødderne bliver for varme. De ideelle sikkerhedssko yder den optimale støtte i hæl og svang, og har om nødvendigt ekstra support for anklen. Kig ind på olholm.dk og se det store udvalg af lækre og moderne sikkerhedssko fra mærker som Airtox, Brynje, Cofra, Elten, HKSDK, Jalas, Pum og Sievi – alle producenter som borger for lækkert og sikkert design og kontinuerlig innovation.

Astrid Pedersen