Savner du at komme mere udenfor? Løs problemet med en overdækket terrasse

I Danmark har vi et relativt ufarligt klima. Vi har sjældent storm, tornadoer eller jordskælv, og det vi slås mest med, er almindelig regn, blæst og gråvejrsdage. Især regn og blæst kan holde folk indenfor, men det er egentlig synd. For med en overdækket terrasse kan du nyde kaffen i det fri uanset vejret.

Der er mange fordele ved at få sin terrasse overdækket, og den største er helt klart, at du udvider din tilgængeligheden betragteligt. Hvem har ikke prøvet at arrangere en havefest eller et udendørs arrangement, men måtte aflyse eller rykke det på grund af dårligt vejr?

En terrasse kan overdækkes på mange måder, og dit valg afhænger meget af dine behov. Skal overdækningen være permanent eller fleksibel? Har du et større eller mindre areal, som skal overdækkes? Hvor ofte vil du bruge overdækningen?

En god løsning til semipermanent overdækning og små terrasser er en markise. Markiser er fleksible, fordi de til enhver tid kan rulles tilbage, så du igen får frit udsyn på din terrasse. Samtidig er de hurtige at rulle ud, hvis regn eller blæst skulle melde sig.

De mere permanente løsninger er terrasseoverdækning med glastag eller roterbare lameller. Disse løsninger kan dække et større område end markiserne, fordi konstruktionen er mere omfattende med ben og fast tag. Igen afhænger valget af dine behov. Et glastag er en flot og elegant løsning, mens lameller giver dig fleksibilitet og muligheden for at vælge, hvor meget lys og luft, der lukkes ind.

Vælg overdækning til din terrasse ud fra dine egne behov

Det er altid en fordel at alliere sig med professionelle, når du skal have monteret en terrasseoverdækning. De kan hjælpe dig med at vurdere, hvad der kan lade sig gøre på netop din terrasse. Men i sidste ende er det dig, der skal vælge den løsning, der passer dig bedst.

admin