Rank og sund holdning med posturtøj fra Bestposture

Vi ved det jo i virkeligheden alle sammen godt – en dårlig holdning er usund for ryggen og får os til at virke lade og uinteresserede. Når en person luder i ryggen, hænger med hovedet og i det hele taget virker slap i korset muskulaturen, kommer vedkommende til at give et indtryk af dovenskab og uvederhæftighed. Derfor er det vigtigt, at vi retter os op og holder ryggen rank og hovedet oppe, så nakkens naturlige kurvatur understøttes. På den måde undgår vi også smerter i nakke og skuldre som følge af uhensigtsmæssig belastning af muskler og led i det område.

De helbredsmæssige problemer, som relaterer sig til dårlig holdning, er ikke begrænset til at omfatte led og muskler i nakke, skuldre og ryg. Hvis man for eksempel sidder meget ned i løbet af sin arbejdsdag, og samtidig synker sammen i ryggen, kan det risikere at påvirke tarme, åndedrætssystem og indre organer, som bliver klemt sammen. Dette kan medføre dårlig fordøjelse, et hæmmet kredsløb, og en overfladisk vejrtrækning, som gør, at blodet ikke bliver tilstrækkeligt iltet.

Samtidig risikerer du at lukke af for blodcirkulationen til benene, hvis du sidder sammensunken med krydsede ben. Dette vil give sig udslag i, at dine lår eller baller sover, når du rejser dig fra stolen. Heller ikke dette er særlig sundt på sigt.

Red dit helbred – få en bedre holdning med holdningskorrigerende tøj fra Bestposture.dk

Hvis du ønsker hjælp til at bevare den ranke holdning i hverdagen, kan holdningskorrigerende tøj være svaret på dine bønner. Med holdningskorrigerende tøj stimuleres de muskler, som sørger for, at dine skuldre er tilbage og nede på plads, din ryg er rank og dine mavemuskler understøtter lænd og ryg. Disse muskelgrupper kaldes korsettet, og når det er aktiveret, får du den flotte, ranke holdning, som er sundest og smukkest. Hos Bestposture.dk finder du holdningskorrigerende tøj fra de anerkendte og testede mærker Alignmed, Pelham & Strut og Upcouture. Holdningskorrigerende tøj fås i flere forskellige udformninger, for eksempel pullovers, bh’er, veste, t-shirts, trunks, tights, leggins og briefs.

Der ud over findes der professionelt holdningskorrigerende tøj i form af veste med mange indstillingsmuligheder, som bør anvendes i samråd med fysioterapeut eller ortopæd. Disse veste er FDA godkendt og fremstillet i polyspandex, og giver optimal støtte til ryggens muskler og knogler. Bestposture.dk er specialiseret i at forhandle det bedste holdningskorrigerende tøj, som modvirker spændinger og forebygger de skader, som kan opstå ved en permanent dårlig kropsholdning.

Se udvalget af posturtøj på http://bestposture.dk/

 

 

Astrid Pedersen