Personalebeklædning og skridsikre sko til hotel og restauration personale

Er du ansvarlig for personalebeklædning i en restaurant, et cafeteria, et hotel eller en café – så leder du sikkert med jævne mellemrum efter en webshop, fra hvilken du kan bestille beklædning til medarbejdere så som kokke, tjenere, køkkenassistenter, wellness personale, receptionister og andre, som kan have tilknytning til institutioner i hotel- og restaurations branchen.

Det virker professionelt at synliggøre hver enkelt medarbejders rolle i den store sammenhæng over for gæster, kunder og klienter. Kokke kendes typisk på deres hovedbeklædning, de klassiske kokkejakker, forstykket og – i visse tilfælde – de traditionelle, småternede bukser. Og tjeneren adskiller sig fra afrydderen ved sin påklædning, som typisk er mere stilren, med skjorte, bukser eller nederdel, og måske en vest eller en pæn jakke. Hos Imagewear.dk finder du alt inden for beklædning af dit personale fra kokkehuer og kokkejakker til kitler og tunikaer, som gør sig rigtig godt på hotellets wellness- eller klinik personale.

Skridsikre sko – et must have i køkkenet og på gulvet

Alle som har arbejdet i køkken eller som tjener eller servitrice ved, at gulve i køkkener sjældent er knastørre. De rengøringsvenlige fliser har det med i dagens løb at blive dækket af en film af fedt fra madlavning samt spildte madvarer og væsker. Dette udgør en potentiel fare for køkkenpersonale, som er på fødderne hele dagen – og for at sikre medarbejderne mod skader i forbindelse med udskridning, er det dit ansvar at stille skridsikre sko til rådighed. Imagewear.dk kan tilbyde lækre, skridsikre sko til såvel tjenere som kokke og øvrigt køkkenpersonale.

I den online shop på imagewear.dk finder du blandt andet skridsikre sko fra mærkerne Shoes For Crews, herunder modellerne Falcon, Sanita, OXYPAS, som især producerer skridsikre sko til sundhedspersonale, og Sika, som kan præsentere Bubble Step, Fusion Clog, Fusion Step, Optimax og Motion. Du finder også den smarte kokkesko Mavi & Finn fra Mozo, som snart bliver en fast del af Imagewears sortiment.

Se det fulde udvalg på Imagewear.dk

Astrid Pedersen