0

Oplev hvad kysthuset.com har at tilbyde din garderobe

Kysthuset.com sælger moderigtigt tøj, sko og accessories til kvinder. Kysthuset er en privatejet butik, der ligger i hjertet af gågaden i Odder. Butikken har siden sin åbning i 2014 opbygget et stærkt kundenetværk, og langt fra alle kunder bor i området af den fysiske butik. Derfor er Kysthuset gået online, så du nu kan shoppe alle dine favoritmærker på kyshuset.com.

Hos kysthuset.com vil du opleve et stilmæssigt bredt sortiment af tøj, sko og accessories i forskellige prisklasser. Det meste af deres tøj koster mellem 400 og 1000 kr., og du vil opleve at enkelte mærker har et lidt højere prisleje.

Af mærker hos kysthuset.com kan blandt andet nævnes Neo Noir, Co’couture og PBO i det moderate prisleje, og Gustav, Munthe, Dea Kudibal og til dels Mos Mosh i det lidt højere prisleje.

Kysthuset.com tilbyder mærker til den stilbevidste kvinde

Du vil opdage, at kysthuset altid har et sortiment fyldt med de nyeste tendenser, men samtidig vil du altid kunne finde tøj til den travle hverdag på jobbet, hjemmet og festlige lejligheder. Samtidig er de altid klar med et godt tilbud, da de løbende frasorterer restvare, så sortimentet hele tiden er opdateret og friskt.

Kysthuset.com sætter en stor ære i hele tiden at opdatere sig med de mærker, der markerer sig som de bedste på markedet, hvad angår pris og kvalitet. Kvalitet er et nøgleord hos kyshuset.com, og det uanset om det gælder materialer, forarbejdning eller design.

Besøg den fysiske butik eller kysthuset.com

Du er altid velkommen til at besøge den fysiske butik mandag-torsdag 10.00 – 17.30, fredag 10.00 – 18.00 og søndag 10.00 – 14.00 på adressen Rosensgade 37, 8300 Odder. Dertil er du også altid velkommen til at besøge kysthuset.com, og hvis der under dit køb opstår spørgsmål, kan du henvende dig på telefon 42 40 52 07 alle hverdage mellem 09.00 – 15.00.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *