Mam er med til at gøre det nemt at give din baby sutteflaske

Det kan være et stort skridt, når din baby begynder at drikke af sutteflaske frem for at blive ammet hele tiden. Det kan derfor være, at du gerne vil give din baby alt det bedste i forhold til at få en god sutteflaske. Har du det på den måde, bør du se nærmere på det mærke, der hedder Mam. Det er et mærke, hvor de har gjort særligt meget ud af at udvikle gode sutteflasker, sutter og drikkekopper. For alle tre gælder, at det er vigtigt, at det er nogle, som barnet har nemt ved at bruge og sutte på. På den måde opnår I det bedste resultat, og du får et glad og tilfreds barn. 

En af de særlige vigtige ting ved Mam sutteflaskerne er, at de er lavet med en anti kolik sut. Kolik opstår, når børn kommer til at sluge for meget luft, når de drikker. Det er meget ubehageligt for dem og gør derfor, at de græder meget. De har jo ikke andre måder at udtrykke deres utilfredshed på. Men det er også meget ubehageligt for dig som forælder og kan gøre, at du ikke får sovet nok – og så kan det være svært at have tålmodighed med din lille nye. 

Et godt sted for dig at købe en Mam sutteflaske eller andet Mam udstyr er på webshoppen babadut.dk. De har et stort udvalg af en lang række forskellige ting til din baby og dit mindre barn. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde det, som du har brug for. Der er nemlig, som du sikkert har opdaget, mange forskellige ting, som du har brug for for at få det hele til at fungere i hverdagen med en lille ny. 

Mams sutteflasker er lavet i fine farver og med flotte mønstre, der er med til at gøre, at dit barn vil syntes rigtig godt om dem. De er alle gennemsigtige, så du nemt kan se, hvor meget dit barn har fået drukket af flasken. Sutteflasken kommer med et låg, som du nemt kan sætte på, når dit barn er færdig med at drikke. Det gør også, at sutteflaskerne egner sig særlig godt til også at have med på farten.

Når I kommer hjem, kan du nemt sterilisere sutteflasken i mikroovnen, så den er renset for bakterier og dermed klar til brug næste gang. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at stå og vaske den op. Det kan også være med til at spare dig for meget tid. Når du har en lille, er der jo meget andet, som du også skal ordne – og mere opvask er nok ikke noget, der står højt på din ønskeliste. 

Du kan få Mam sutteflaskerne i tre forskellige størrelser. Det er 160 ml, 260 ml og 320 ml. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den størrelse, der passer til, hvor meget dit barn drikker. Det er også noget, der vil ændre sig, efterhånden som dit barn bliver ældre. Det kan derfor være en god ide at bestille sutteflasker i flere størrelser fra start af. 

Emilie Ann Jacobsen