Kvalitetsvægte fra Kern & Sohn til vejeopgaver i virksomheden og hjemmet

Virksomheder og privatpersoner, der gerne vil have kvalitetsvægte, kan med fordel købe vægte i mærket Kern & Sohn. Den tyske producent har 169 års erfaring med at producere mange typer af vægte som eksempelvis personvægte, industrivægte, pallevægte, digitalvægte, gulvvægte, hængevægte, tællevægte, laboratorievægte, køkkenvægte, analysevægte, medicinvægte m.fl. Kern & Sohn er samtidig certificeret specialist med den nyeste DIN ISO 9001:2008 for præcise vejning. Hvis du gerne vil have et stort udvalg af Kern & Sohn vægte at vælge imellem og samtidig gøre en god handel, så kan du med fordel handle hos Vægteeksperten, som er officiel leverandør af Kern vægte.

Robuste, pålidelige og præcise industrivægte, pallevægte og digitalvægte

Virksomheder, der har brug for en god industrivægt i produktionen, forsendelsesafdelingen eller på lageret, kan med fordel vælge en KERN DE-D industrivægt, som har frit programmerbare vejeenheder, hvilket gør det muligt at definere egne enheder. Vægten har en IP65 beskyttelse, så hverken støv eller vand kan ødelægge den. Hos Vægteeksperten.dk finder virksomheder i industrien f.eks. en KERN pallevægte, som har en flad konstruktion med hjul og samtidig er kompakt. Vægten er ekstremt modstandsdygtig, fordi en er lavet af solidt stål og silikonebehandlet. KERN pallevægt har dynamisk vejning og giver en stabil gennemsnitsvægt, hvilket er en fordel, hvis man f.eks. skal veje dyr. KERN Digitalvægte er oplagte at bruge i f.eks. bagerier, hvis man f.eks. skal veje ingredienser i størrelsesforhold.

Personvægte og køkkenvægte i smart design

Uanset hvilken boligstil du har, så kan du helt sikkert finde en KERN vægt, som både opfylder de funktionelle og designmæssige behov, du har. Er du f.eks. på udkig efter en personvægt i et elegant design, så vil KERN MBG Personvægt leve op til dine forventninger med sit smarte design med glasplade, som vejer meget præcist. Vægten kan let tændes/slukkes med et simpelt fodtryk, og den har skridsikker positionering med gummifødder. Har du brug for en flot og funktionel køkkenvægt, som let kan monteres på væggen, så kan du med fordel vælge køkkenvægten ECLIPS fra My Weigh, der kan veje ingredienser op til 5 kilo. Hos Vægteeksperten.dk får du en rigtig god kundeservice, hurtig levering og favorable priser.

Christina A