Kvalitetslåse fra Ruko og Yale Doorman forebygger indbrud i dit hjem

Vil du gerne undgå ubudne gæster i dit hjem til jul, eller når du er på ferie eller på arbejde, så er det vigtigt, at du har gode kvalitetslåse på dine yderdøre. Er dine låse gamle eller trænger til en udskiftning, så finder du et stort udvalg af låsecylindere og låsekasser hos Billigsikring.dk, som er Danmarks førende sikringsshop. Du kan vælge mellem mange typer af kvalitetslåse fra kendte mærker som Ruko eller Yale Doorman til favorable priser.

Udskiftning af gamle låse med nye sikre Ruko låsecylindere

Hvis din bolig eksempelvis har gamle Ruko låsecylindere med 5 stifter, så er låsen forholdsvis nem at lirke eller bore op. Det kan derfor godt betale sig at investere i nye låsecylindere med 6 eller 12 stifter, som giver en langt større sikkerhed. I webshoppen finder du rigtig gode tilbud på Ruko startpakker, hvis du skal udskifte låsene i flere yderdøre i dit hjem. Når du får sat Ruko-låse i dine yderdøre, kan du vælge at få låsecylinderne kodet om, så du kun behøver én nøgle til alle døre, hvis du ønsker det.

Elektroniske låse fra Yale Doorman er blandt markedets bedste

Vil du i stedet gerne have elektroniske låse på dine yderdøre, så er elektroniske låse fra Yale Doorman et oplagt valg. Yale Doorman elektronisk lås kan betjenes uden nøgle, og du vælger selv om du vil anvende nøglebrik, fjernbetjening eller kode til at åbne døren. Lige nu finder du gode tilbud på Yale Doorman Single Point og Yale Easy Komplet i webshoppen. Yale Doorman er ligesom Ruko kendt for sin høje kvalitet og blandt de sikreste låsetyper på markedet. Hvad enten du vælger Ruko låse eller Yale Doorman elektronisk lås til dine yderdøre, så er det en rigtig god og langsigtet investering, fordi du får meget kvalitet for pengene, og du kan trygt forlade hjemmet i forvisning om, at det vil være rigtig svært for tyve at bryde ind.

Professionel vejledning til valg af låsesystem og hurtig levering

En del indbrudstyve fortrækker at bryde ind via terrassedøren, fordi de ofte kan stå i fred og bryde døren op uden, at nogen lægger mærke til det. Det er derfor vigtigt, at du vælge en god låsecylinder til din terrassedør også, og du kan f.eks. vælge en model med talkode. I webshoppen finder du desuden et stort udvalg af låse til vinduer, garage, haveskur og postkasse, hvis du har behov for at sikre dig yderligere. Hos Billigsikring.dk kan du altid få professionel vejledning, så du finder den helt rigtige type låsesystem, som passer til din bolig. Du får en rigtig god kundeservice, og når du bestiller låse i webshoppen, får du dem leveret i løbet af 1-3 hverdage.

Christina A