Kontorstole fra Herman Miller – find dem billigt online

editorial

Arbejder du på kontor, og tilbringer du mellem otte og ti timer om dagen ved din computer? Så kan du sikkert nikke genkendende til, at det ikke altid føles lige optimalt for din krop. Faktisk er stillesiddende arbejde noget af det mest belastende, vi kan udsætte kroppen for. Skaderne begrænser sig ikke til de velkendte nakkesmerter, hovedpinen, og stivheden i ryg og lænd. Der er meget mere alvorlige faktorer på spil.

Vidste du for eksempel, at stillesiddende arbejde i en uhensigtsmæssig stilling kan give dig kredsløbs problemer, fordi du blokerer for blodcirkulationen i kroppen? Og var du klar over, at du kan udvikle irritabel tyktarm og andre problemer med fordøjelsen, når du tilbringer dagen bøjet over din arbejdsstation – simpelt hen fordi du trykker indvoldene sammen?

Vælg den rette kontorstol – vælg en Herman Miller kontorstol

Det er således ikke for sjov, at diverse sundheds eksperter har udråbt sidning som det nye rygning. Du bringer simpelt hen dit helbred i fare, hvis du sidder forkert. Derfor bør du vælge en kontorstol, som understøtter din krop på den rigtige måde, således at du ikke udvikler alle disse dårligdomme. Et godt bud på en kontorstol, som på én gang er ergonomisk korrekt, super behagelig at sidde i, og samtidig kan tilpasses netop din krop, så du får den rette holdning og siddestilling, er den ikoniske Herman Miller kontorstol.

Med en Herman Miller kontorstol får du ikke alene et yderst komfortabelt sæde, som består af et fleksibelt mesh i modsætning til den traditionelle pude af kunststof. Du får også et hav af indstillingsmuligheder, som gør, at din Herman Miller kontorstol kan justeres til netop dine behov. Og dertil kommer forskellige udvidelsesmoduler som for eksempel rygstøtte, lændestøtte, nakkestøtte og armlæn i ægte læder, som gør din Herman Miller kontorstol ekstra behagelig at sidde i.

Se det store udvalg af Herman Miller kontorstole på valueshop.dk


Posted

in

by

Tags:

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *