Kokkejakker og kokketøj hos Imagewear

Et professionelt køkkenteam består af medarbejdere, som indgår i et funktionelt og kooperativt hierarki. Dette vil sige, at alle kender deres plads i køkkenet – og at denne plads tydeligt er signaleret ved hjælp af den rette påklædning. Det skal være muligt at kunne skelne kokken eller køkkenchefen fra opvaskeren, køkkenassistenten, kokkeeleven eller gulvpersonale som for eksempel afryddere, tjenere, værter og bartendere.

Kokkejakken – kokkens særlige kendetegn

Derfor er kokkens uniform noget ganske særligt. De fleste ved udmærket godt, hvordan en kok typisk går klædt – fra de vide bukser over den distinkte kokkejakke til kokkehuen, som kan antage forskellige former. Kokkehuer fås i mange varianter, fra den traditionelle, høje Escoffier model til den moderne bandana eller sixpence. Men en kokkejakke er en rigtig klassiker. Fælles for de forskellige modeller af kokkejakker er den dobbelte rad af blanke knapper, som kan antage forskellige faconer – fra de klassiske sorte til de mere statement agtige (for eksempel i form af chilier, citroner, Smiley faces eller logoer).

Køb kokkejakker og anden personalebeklædning hos Imagewear

Hvis du leder efter en kokkejakke i god kvalitet, kan du med fordel tjekke Imagewear. Her finder du kokkejakker og andet køkkentøj fra mærker som Segers, Chaud Devant, Greif og Beau Rocher. Se hele udvalget på imagewear.dk

Astrid Pedersen