Inspiration: Gode råd til at komme igennem gravearbejdet

Har du et stort personligt projekt i haven eller indkørslen, eller står for et større entrepriseprojekt, som skal igennem uden problemer? Uanset hvad får du næsten altid brug for nogle graveredskaber, der kan noget lidt anderledes end en skovl, og derfor har vi her samlet nogle gode råd til dit gravearbejde.

Planerskovl

Du kan næsten altid regne med at få brug for en planerskovl til din minigraver. Planerskovlen kan typisk sættes på hovedet af din minigraver, og så har du et perfekt redskab til at rykke rundt på jord og andre materialer, som ikke nødvendigvis er specielt krævende vægtmæssigt. Hvis du gerne vil spare penge, anbefaler vi, at du køber dem brugt, fordi de så kan erhverves relativt billigt. Men du kan også købe en planerskovl fra ny, hvis du vil have fuld funktionalitet.

Dækselløfter

Hvis du skal ned i jorden, kan det blive nødvendigt at fjerne nogle dæksler for at se, hvordan tingene egentlig ser ud dernede, inden man begynder at grave. Det er dog særdeles hårdt at gøre med håndkraft, og derfor kan du med fordel anskaffe dig en dækselløfter, som kan klare arbejdet for dig med hydraulisk kraft.

Sandafretter

Når du har lavet dit gravearbejde, og er klar til at lægge eventuelle fliser på en terrasse eller i en indkørsel, så skal du bruge sand og en sandafretter til at sikre, at fliserne ligger helt jævnt og lige, inden du går i gang med at lægge dem. Det kan nemlig give en del ekstra arbejde, hvis du kommer til at lægge blot nogle enkelte fliser skævt.

admin