Hygiejne- og rengøringsprodukter hos Cleanmanagement.dk

Leder du efter produkter, som kan sikre en effektiv toilethygiejne på offentlige toiletter, toiletter på arbejdspladsen, eller toiletter i for eksempel hotel og restaurant, idræts- og sports faciliteter og andre offentlige eller semi offentlige institutioner? Så kan du med fordel tjekke Clean Management ud. Med mere end ti år på bagen inden for salg af produkter til affaldshåndtering og hygiejne, er Clean Management blandt de førende på markedet. Clean Management startede i 2007 med et relativt nichepræget produkt, nemlig praktiske udendørs askebægre – evt. i kombination med skraldespande – til bortskaffelse af mindre affald. I skrivende stund inkluderer sortimentet i Clean Managements online shop på cleanmanagement.dk et bredt udvalg af kvalitets produkter fra mærker som Rubbermaid, Satino Black og Rosconi.

Skab et lækkert og hygiejnisk miljø med produkter fra hos Clean Management

Uanset om du vil sikre, at cigaretskodder og lignende ikke skal skæmme dit indgangsparti, eller om du vil gøre toiletforholdene for gæster, kunder og ansatte mere indbydende, kan du finde de helt rette produkter hos Clean Management. På websitet cleanmanagement.dk finder du blandt andet produkter til toilettet, så som dispensere til papir, sæbe eller duft, toiletpapir, håndaftørringspapir, håndsæbe, sæbe refillers, væghægte toiletspande, hånddesinfektion, håndtørrere, pusleborde og blespande.

Til dit rengøringsskab kan du købe rengøringsvogne og remedier til gulvvask (for eksempel mopper og fremførere), og udendørs arealer kan du forsyne med udendørs askebægre og ditto skraldespande, holdere til hundeposer (og dertil hørende hundeposer). Til virksomhedens kontor arealer findes pæne pedalspande i rustfrit stål eller papirkurve – evt. de klassiske trådkurve – med åben top, og du kan også vælge i et sortiment af erhvervsmøbler og interiør til kontoret.

Lej dit toiletudstyr hos Clean Management

I stedet for at købe udstyr så som håndtørrere, kan du vælge at leje dem gennem Clean Managements fordelagtige leje-ordning. Så følger der både service og rengøring med, hvis du ønsker det. Læs mere om leje af håndtørrere på https://www.cleanmanagement.dk/

Astrid Pedersen