0

Hundeejer for første gang? 3 ting, du skal købe

Tillykke med din nye firbenede ven. Der er mange gode stunder og år i vente, som de færreste af os kunne være foruden. Det er en stor glæde, men også et stort ansvar, og derfor kommer vi her med gode råd til, hvad du skal huske, når du går ud og får hund for første gang.

Godt legetøj til tænderne

En hvalp udvikler hurtigt syleskarpe tænder, som den i løbet af det første år vil tabe – akkurat ligesom at et menneske taber sit første tandsæt. Hvalpetænder kan godt klø for hunden, og derfor vil du opleve, at den gnaver i rigtig mange ting. Her er det vigtigt, at du giver den noget godt og også helst lidt hårdt legetøj, som den kan gnave i, så det ikke går ud over dine møbler. Du kan blandt andet købe disse ting på Thordal.dk.

Få den socialiseret

En god hund er en hund, der kan begå sig med andre hunde og mennesker. Det bliver rigtig hårdt i længden, hvis den gør, når der er andre hunde i nærheden, og derfor er det vigtigt, at den som hvalp kommer ud og socialiserer sig blandt andre hunde, så den selv lærer, hvor grænserne går. Dette kan eventuelt ske som et led i hundetræningen.

Gør den vant til høje lyde og skiftende omgivelser

Når en hund er hvalp, dannes fundamentet for, hvordan den opfatter verdenen omkring den. Til at starte med vil den være nysgerrig på alt, og selv ikke støvsugere og bylarm kan skræmme den. Det er vigtigt, at den lærer, at disse ting ikke er farlige, og den bør derfor eksponeres for dem i en tidlig alder.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *