Højere komfort med en hovedpude fra Silvana

Mange døjer med en dårlig nattesøvn og det præger tit deres hverdag negativt.  En god søvnkvalitet er nemlig altafgørende, for at kroppen kan restituere ordentligt og blive klar til en ny dag. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv og din nattesøvn, er det vigtigt, at finde en hovedpude der passer til dig. De ergonomiske Silvana hovedpuder er udviklet af YourCare i samarbejde med en række professionelle behandlere, for netop at garantere dig en højere søvnkvalitet.

Find din Silvana hovedpude

Hvis du er en af dem, der ikke sover ordentligt om natten, så kan det være på grund af din hovedpude. Med hovedpuderne fra Silvana kan du være sikker på at få en god hovedpude med høj komfort. Det er dog vigtigt at påpege at puderne, ligesom mennesker, er forskellige og derfor passer til forskellige behov. Det betyder at du fra Silvana kan vælge mellem fem forskellige hovedpuder, som alle har forskellige grader af hårdged. Det gælder altså om at finde den, der passer bedst til dig. I beslutningsprocessen skal man vurdere hårdheden af ens madras, da det tit hænger sammen med hvor hård eller blød, ens pude bør være.

En kvalitetsbevidst forhandler

Hos YourCare går de meget op i troværdighed og kvalitet og derfor går de bestemt ikke på kompromis med deres produkter. De har mere end 20 års erfaring indenfor branchen og er specialister indenfor hjælpemidler til søvn og smerter. Hos dem kan du være sikker på at få de bedste produkter til dig selv og dine klienter. Det kunne være Silvana puderne, varmeposer, Biofreeze gel og et væld af andre smertelindrende produkter.

admin