0

Havebelysning uden besvær

Mangler haven eller indkørslen lidt belysning? Men synes du måske, at det kan være besværligt at skulle sætte nye havelamper op, så kan du overveje en lampe med solceller. Havelamper med solceller er nemlig både miljøvenlige og energibesparende, og mod nogens forventning, så er de hverken klodsede eller trælse at se på – tværtom så kan de være virkelig flotte og pynte flot i indkørslen, haven eller ved terrassen. Udover de allerede nævnte egenskaber, så er solcellelamper også nemme at installere og flytte rundt på.

4 gode fordele ved en solcellelampe

Der er mange fordele ved at vælge en havelampe med solceller, her er fire af dem:

  1. Intet behov for at trække ledninger: Lamperne kan placeres lige der hvor du ønsker det, uden at du behøver at besvære dig med at få tilsluttet strøm.
  2. De er enkle at sætte op: Du kan nemt sætte solcellelamperne op, hvormed du sparer omkostninger i form af eksempelvis en elektriker.
  3. De er gratis i strøm: Solcellelamperne er 100% selvkørende på energien fra solen, det koster dig altså ingenting på elregningen.
  4. De kører på grøn energi: Da de bruger energi direkte fra solen, er det ikke kun din elregning, der spares på, men også på miljøet.

Vælg den rigtige solcellelampe

Der findes mange forskellige typer af solcellelamper, og du kan se et bredt sortiment hos Solarcamp.dk, hvor du finder alt fra havelamper og lanterner til bord- og væglamper samt spots og projektører – selvfølgelig alt sammen med solceller.

Det kan være svært at hitte rede i, hvilke lamper, der passer til hvad, og hvordan man lige finder ud af det. Derfor har Solarcamp.dk lavet en guide, hvori du kan læse om, hvad der er vigtigt at overveje, når man skal vælge en havelampe med solceller. Ellers kan du selvfølgelig også kontakte dem direkte med dine eventulle spørgsmål.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *