0

Gør din passion til din karriere og del den med andre

Langt de fleste af os deler ambitionerne om et langt, sundt og berigende liv, og dette kræver både vedligeholdelse af krop og sind. Ofte går de to hånd i hånd: mange vil opleve, at man efter at have gået en lang tur, cyklet eller måske været i fitness får en sejrsrus og opfylder sit belønningscenter.

Er du én af dem, der allerede har gennemskuet det, og derfor brænder for at træne og pleje sit velvære? Så er en fitness uddannelse måske lige noget for dig. Her kan du få certificeret dine kundskaber, lære meget mere og dele din glæde for træning ved at opmuntre andre.

Når du tager uddannelsen, er der ikke noget krav til, at du har andre uddannelser, inden du starter. Hele grundforløbet er inkluderet i den pakke, som du vælger. En fitness uddannelse kan både være Health Coach inkl. personlig træner, Nutrition Coach eller uddannelsen som personlig træner.

Bliv personlig træner

Uddannelsen er delt op i forskellige forløb, så du både vil lære om teori og praksis. De dygtigste undervisere i branchen har uddannet trænere som arbejder for Fitness World, SATS, DBU og FC Midtjylland. De garanterer, at undervisningen altid er up to date og inkluderer den nødvendige viden.

Med en fitness uddannelse kan du både arbejde som selvstændig, på deltid eller have det som fuldtidsbeskæftigelse i fitnesscenter eksempelvis. Hvis du ønsker at have din daglige gang i et fitnesscenter, kan du med fordel vælge uddannelse som personlig træner. Som personlig træner tilbyder du et produkt fra den øverste hylde i fitnessbranchen.

Undersøg din mulighed for en fitness uddannelse allerede i dag.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *