0

Gode forhold for hesten: Sådan gør du

Har du en eller flere heste, som du gerne vil give bedst mulige forhold? Vi vil alle gerne vores dyr det bedste, og selvom en hest ikke just er et kæledyr som en hund eller en kat, så knytter vi os til den, og vi har en ven, der er vores ven rigtig længe. Vi kommer her med gode råd til, hvordan du gør livet bedre og nemmere for dig og din hest.

Staldmåtter

Står dine heste lige nu på et koldt og ujævnt gulv? Så kan staldmåtter være den ideelle løsning til dig. Staldmåtter er skridsikre måtter, som giver en jævn overflade, der samtidig holder kulden i gulvet. De er nemme at rengøre, og så vil hesten helt sikkert sætter pris på denne overflade i stedet for det hårde staldgulv.

Træpiller i stedet for halm

Denne er måske mere til dig, men træpiller er et smart tiltag for dig, som er træt af, at det tager så lang tid, hver gang du skal muge ud. Med træpiller går det pludseligt meget hurtigere at muge ud, og du får samtidig enheder, som suger urinen godt til sig modsat eksempelvis hø og halm. Vi kan stærkt anbefale det til dig, der gerne vil spare tid på at muge ud.

Kreaturvægt

Er du i tvivl om, hvorvidt din hest spiser nok, eller vil du gerne sikre dig, at dit føl vokser, som det skal? En kreaturvægt er en nem måde at veje store dyr på, da de selv via en rampe går op på vægten. Logisk nok er det svært at løfte en hest, hvorfor kreaturvægten er ideel.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *