Giv medarbejderne et pusterum i hverdagen med en massagestol

Alle, som har arbejdet på kontor, kender fornemmelsen af begyndende smerter i ryggen, stivhed i leddene, og en generel træthed over hele kroppen efter at have siddet time efter time på kontorstolen foran arbejdsstationen. Især folk, som arbejder meget med pc, oplever spændinger i nakke og skulder regionen, og en dårlig siddestilling kan medføre ubehag og en stram følelse over lænden, hvis kontorstolen ikke tilbyder den tilstrækkelige støtte.

Massage – en rigtig energibooster

Er du ansvarlig for en større eller mindre kontorarbejdsplads, hvor medarbejderne dagligt tilbringer mellem otte og ti timer med arbejde ved skriveborde, har du som arbejdsgiver et vist ansvar for deres trivsel i den tid, de tilbringer på arbejdspladsen. Dette er du sikkert allerede opmærksom på, og sørger for, at der er frokostordning, gode kontorstole og måske endda firmabetalt frugt til rådighed, så du på den måde faciliterer, at dine medarbejdere foretager det sunde valg i arbejdstiden.

Hvis du vil gøre lidt ekstra for at højne energi- og motivationsniveauet, kan du evt. undersøge muligheden for en massageordning. Desværre er den slags ofte omkostningsfuldt, og ikke så effektivt, hvis du kun har råd til en massør tyve minutter per medarbejder hver 14. Dag. Desuden er systemet ufleksibelt – medarbejderen skal sætte tid af til sin massage, hvilket måske ikke er muligt.

Forkæl din arbejdsplads med en massagestol

Med en massagestol fra Iwao Massagestole kan medarbejderen selv bestemme, hvornår vedkommende vil modtage massage. Massagestole fra Iwao er udviklet af fagpersoner, som selv har haft rygproblemer tæt inde på livet, og er samtidig til at betale uden at det vælter virksomhedens personalepleje budget. Samtlige modeller har flere forskellige indstillingsmuligheder, hastigheder og massagetyper indbygget, og er bygget til mange timers daglig brug. Du risikerer ikke at stå med tårnhøje serviceregninger, selv hvis dine medarbejdere bruger stolen hver eneste dag.

Se udvalget af massagestole på iwao-massagestol.dk

Astrid Pedersen