Forny dit hjem med tapet fra tapethuset.dk

Er du træt af ensfarvede vægge, og føler du dig ikke tilstrækkelig kunstnerisk anlagt til, at du vil kaste dig ud i selv at lave fresker, trompe l’oeil eller andre spændende former for vægdekoration, som kan tilføje dine vægge liv og personlighed? Så kunne du overveje et spændende tapet fra tapethuset.dk’s store udvalg af tapeter i høj kvalitet. Tapet er ikke så forfærdeligt svært at have med at gøre, som man skulle tro – og du kan med garanti finde et stribet tapet, mønstret tapet, blomstret tapet eller måske endda et fototapet med motiv, som passer i din smag!

Stribet tapet fra tapethuset.dk

Stribet tapet kan skabe mange forskellige typer udtryk, afhængig af hvilken type, man vælger. Hvem forbinder ikke stribet tapet med smalle striber i lyseblå og hvid med sommerhus eller svensk træhus – og hvordan skulle de flotte, bredstribede Cole & Son tapeter kunne undgå at henlede tankerne på eksklusive hoteller og patricier villaer?

Børnetapet fra tapethuset.dk

Hvis du overvejer at dekorere dit barns værelse med søde og farverige motiver, kan du også finde tapet specielt til børneværelset hos tapethuset.dk. Her kan du vælge imellem blomstrede og mønstrede tapeter med motiver som for eksempel bondegårdsdyr, hjerter, biler, blomster eller alfabetets bogstaver, og selvfølgelig de smarte fototapeter med motiver af for eksempel Disney prinsesser, superhelte fra Marvel og DC, fodbold helte og andre sportsstjerner eller de seneste teenage idoler og boybands til teenagepigen.

Romantisk tapet fra tapethuset.dk

Du kan også vælge at dekorere dit soveværelse i fransk boudoir stil med de smukke og romantiske tapeter i Liberty mønster eller med motiver af blomsterranker, små fugle og sommerfugle, eller striber i douche farver. Det helt rigtige tapet kan være med til at understrege en særlig stemning i samspil med det øvrige decor – så hvis du er til den romantiske vintage stil, vil d med sikkerhed kunne finde det helt rigtige tapet hos tapethuset.dk.

Fototapet hos tapethuset.dk

Måske husker du fototapet fra firserne, hvor især den solbeskinnede birkeskov var meget populær – sammen med den klassiske New York skyline, som især fandt vej til teenagerengens kælderværelse eller parcelhusets gildesal. Moderne fototapet findes dog i mange flere varianter og med forskellige motiver, så som en rå murstensvæg eller en gulv til loft bogreol. Fototapet kan også give illusionen af for eksempel profileret tapet (slangeskind eller krokodille), som kan være meget dyrt. Du kan således spare penge med fototapet, og samtidig få den eksklusive effekt.

Se de mange forskellige typer tapet på tapethuset.dk.

 

Astrid Pedersen