Fleksibelt job som ufaglært vikar

Som ufaglært vikar kan du udfordre dig selv og få en masse nye kompetencer. Du får et fleksibelt skema og masser af nye kompetencer, som vil gavne dig på lang sigt. Du kan også styrke eller udvikle færdigheder indenfor fag, du enten har arbejdet med før eller helt nye fag.

Du har kontrollen

Når du bliver vikar hos Vikar Service, så har du kontrollen. Det betyder, at du selv kan styre, hvor meget du vil arbejde og hvor meget, du vil have fri. Du får også masser af nye kompetencer, som du kan skrive på CV’et og muligvis tage med dig til et nyt job eller bruge til at anskaffe dig en fastansættelse. Vi samarbejder med en bred vifte af virksomheder, hvilket betyder, at du kan vælge lige præcis den virksomhed, der passer til dine ønsker. Alt dette er bidragende til, at du får en god og glad arbejdsgang.

Få tryghed med et vikarjob

Når man hører ordene ’fleksibelt job’, tænker man umiddelbart ikke jobgaranti. Men hos Vikar Service går vi op i at skabe en tryg hverdag for dig. Du har derfor et bureau i ryggen, som arbejder hårdt for, at du har job i det omfang, du ønsker. Når du arbejder som vikar opbygger du også stærke netværk, hvilket gør, du har mulighed for at finde et fast job et andet sted, hvis du ønsker det. Du kan derfor trygt blive vikar hos Vikar Service og vide, at du kan betale dine regninger og leve dit liv.

Bliv ufaglært vikar

Er fleksibilitet og nye kompetencer og et større netværk, som sød musik i dine ører? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

admin