Find det rigtige sengetæppe

editorial

Synes du, at sengen ser lidt rodet ud, og er du træt af, at du aldrig helt har overskuddet til at rede den og gøre den pæn om morgenen, inden du går ud ad døren? Med et lækkert sengetæppe fra vores sortiment kan du nemt og enkelt give din seng et roligere og mere dekorativt udtryk. Et sengetæppe er lige til at lægge på sengen i en fart, og det tager dermed ikke mange sekunder at ”rydde op” omkring sovemiljøet.

 

Et sengetæppe er stilrent og enkelt, og udover at have en dekorativ funktion kan det også bruges som et praktisk tæppe til at holde dig varm på en kold sommeraften eller i vintermånederne. Find det sengetæppe, der passer bedst til din boligindretning, og gør det let som en leg at rede sengen morgen efter morgen.

 

Sengetæpper skaber et roligt udtryk i dit soveværelse, så det er rart at komme hjem til efter en lang dag. Du kan finde sengetæpper i mange forskellige modeller, farver og mønstre, og du kan vælge imellem både diskrete og mere prangende sengetæpper til din bolig.

 

Uanset størrelsen på din seng kan du derfor finde et eller flere i flotte farver, mønstre og materialer. Vælg et sengetæppe med dit favoritmønster eller i din yndlingsfarve. Flere sengetæpper har ofte to nuancer – én på hver side – og de kan derfor vendes efter ønske og behov, så du får to sengetæpper i ét og kan variere udtrykket i dit soveværelse. Det gør sengetæpper meget alsidige, så du forhåbentlig kan have glæde af dem i rigtig mange år ud i fremtiden.

 

Et sengetæppe er detaljen, der fuldender dit soveværelse og med et HAY sengetæppe bliver detaljen en stilsikker og eksklusiv del af indretningen. Med materialer af høj kvalitet og et moderne design, har det populære brand skabt endnu en bestseller. De smukke Hay sengetæpper passer perfekt ind i det stilrene soveværelse. Brug også et HAY sengetæppe på gæsteværelset og se, hvordan du hurtigt og med lethed gør værelset til et skønt sted for dine gæster at træde ind i og sikrer, at de hurtigt føler sig velkomne.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *