Find billigt og lækker hundefoder i høj kvalitet hos dollardog.dk

Hvis du er blandt de, som kan være meget i tvivl om, hvilken type hundefoder du bør servere for dit firbenede familiemedlem – så bør du læse med her. Hundefoder er nemlig ikke bare hundefoder – lige som mennesker har forskellige hunde varierende behov, alt afhængig af hvor gamle de er, hvilken race, de tilhører, hvor aktive, de er i hverdagen, og selvfølgelig deres individuelle sundhedstilstand.

Forskellige racer – forskellige behov. Vælg det rette hundefoder til din hund

Det er klart, at en Chihuahua skal have knap så meget hundefoder som en New Foundlænder. For det første er en Chihuahua en væsentligt mindre og meget lettere hund – for det andet er der racemæssige forskelle på de to hundetyper. En New Foundlænder har en lang, tung og kraftig pels med masser af underuld – og for at kunne vedligeholde denne, har hunden brug for ekstra vitaminer og mineraler gennem kosten. En Chihuahua kan være disponeret for en lang række racespecifikke dårligdomme som konsekvens af indavl – lidelser, som kan relatere sig til fordøjelsen. Og i kraft af hundens størrelse, er den meget følsom overfor dehydrering som følge af dårlig mave. Derfor bør man være omhyggelig med at vælge hundefoder til sin Chihuahua, som belaster hundes system mindst muligt.

Der ud over er der specielle forhold så som drægtighed samt sygdomstilstande som for eksempel diabetes eller svage nyrer at tage hensyn til, når du skal sammensætte en diæt til din hund. Snak med dyrlægen og få hjælp til at vælge det rette hundefoder.

Find billigt hundefoder til enhver type hund på dollardog.dk

Uanset din hunds alderstrin, aktivitetsniveau, alder, køn eller race, kan du finde hundefoder, som passer til netop din bedste vens behov. I den online shop på dollardog.dk finder du højt specialiseret hundefoder fra anerkendte mærker så som Alpha Spirit, Applaws, Brit Care, Canagan, Carnilove, Kronch!, LandFleisch, NOW!, Naturea, UniQ og ZiwiPeak

 

Astrid Pedersen