Fantastiske cykelstativer til ethvert behov

Hos AVS Vejsikring finder du et bredt udvalg af de bedste cykelstativer på markedet. Hvad end cykelstativerne er ment til privat brug eller offentligt brug, til virksomheden, skolen eller institutionen, så har vi cykelstativer, der passer til lige netop dine behov og ønsker.

Slidstærke cykelstativer

Alle vores cykelstativer hos AVS Vejsikring er slidstærke og holdbare, så du er garanteret stativer som står stærkt år efter år, og som du kan få glæde af i lang tid fremover. I vores sortiment kan du både finde cykelstativer af galvaniseret stål og af jern som bare et par eksempler. Lige meget om du ønsker cykelstativer til nedstøbning eller fritstående stativer, så modtager du altid et bundsolidt produkt, når du handler hos AVS Vejsikring.

Cykelstativer til enhver æstetik

Har du en mere moderne virksomhed, så kan vores Lean On cykelstativer være prikken over i’et ude foran din virksomhed. Vores Triangel modeller er også af den moderne natur og kan virkelig være med til at løfte det æstetiske udtryk ved den moderne bolig eller virksomhed. Ønsker du derimod de traditionelle cykelstativer i stål, finder du dem naturligvis også her hos os. Lige meget hvilken æstetik, du ønsker, så er der med garanti et cykelstativ, der falder i din smag i vores sortiment.

Skab tryghed

Når du investerer i cykelstativer, investerer du ikke kun i organisering af cykler samt holdepladser. Du sørger også for tryghed og sikkerhed. Dette har kæmpe signalværdi og personlig værdi, hvor end du ønsker at installere cykelstativer. Der er altså mange gode grunde til at anskaffe sig cykelstativer. Tag et kig på vores fine udvalg allerede i dag og find lige præcis den model, der opfylder alle dine behov og ønsker.

admin