Få nogle af de bedste karburatorer og dyser fra Dellorto

Hvis du mangler karburatorer eller dyser af høj kvalitet, er det altid en god idé at tjekke det store udvalg fra Dellorto. Virksomheden er nemlig kendt for dens produktion af disse genstande. Faktisk er virksomheden ikke blot kendt for at producere dem – firmaet er også kendt for at producere genstandene i særlig høj kvalitet. Når du derfor gerne vil have et godt og holdbart resultat, er der al grund i verden til at vælge netop dette mærke.

Mere om Dellorto

Virksomheden blev etableret i år 1933. Allerede fra starten af, var mærket kendt for sine sublime karburatorer. Karburatorerne blev hurtigt en fast bestanddel af flere forskellige mærker inden for motorcykler. Blandt andet Guzzi, Piaggio og Benelli. Særligt inden for sportens verden opnåede Dellorto succes. Derfor blev virksomhedens produkter også meget værdsatte, når der skulle konkurreres på tid.

I 1960 udvidede virksomheden. Nu omfattede dens sortiment også dele til biler. Hurtigt efter udvidelsen blev virksomheden da også leverandør til flere anerkendte bilmærker. Blandt andet Alfa Romeo, Ford, Lotus og mange flere.

Virksomheden i dag

I 2011 tog virksomheden et stort skridt endnu engang. Her blev de nemlig officielle leverandører i Moto3. Det kunne lade sig gøre, fordi Dellorte gang på gang har vist, at de kan levere en særdeles høj kvalitet til en pris, der stadig er overkommelig. Derudover har virksomheden også vist, at de bestemt ikke hviler på deres laurbær. I stedet har de gennem årene konstant stræbet efter at optimere deres produktion, så de kan tilbyde deres kunder noget af det absolutte bedste på markedet.

Hvis du derfor mangler karburatorer, dyser, servicekit eller andre reservedele til din motorcykel eller bil, bør du overveje det store udvalg og den høje kvalitet fra Dellorto. Mærket svigter ganske enkelt aldrig sine kunder, når der kommer til at levere nogle af de bedste produkter.

admin