Få plads til alt dit camping-grej i et smart opbevaringstelt

Er camping din foretrukne ferieform, og er du fastligger på en campingplads, så har du muligvis brug for et praktisk opbevaringstelt til dit grej. Måske har du allerede et fortelt til din campingvogn, hvor dine ting fylder godt op, og så vil det være rart at have et ekstra opbevaringstelt, så du bedre kan bruge dit fortelt som opholdsrum. Et opbevaringstelt fås i mange forskellige størrelser og designs, og priserne varierer alt efter, hvor god en kvalitet det er.

Forhandler af campingudstyr med 25 års erfaring

Du kan med fordel købe dit opbevaringstelt hos en erfaren forhandler af campingudstyr, for så kan du få gode råd og vejledning i forbindelse med dit køb. Hos Campingtur.nu har de 25 års erfaring med salg af campingudstyr. I webshoppen fås et stort udvalg af campingudstyr af rigtig god kvalitet, og her finder du alle de kendte mærker til en favorabel pris. I udvalget af opbevaringstelte kan du vælge mellem flere modeller alt afhængigt af, hvilket pladsbehov du har.

Gode tilbud på opbevaringstelte og hurtig og billig levering

I webshoppen finder du lige nu et rigtig godt tilbud på et Reimo Storage 3 opbevaringstelt, som er sat ned til 1.999 kr., så der er gode penge at spare. Bundmålet er 220 x 150 cm, og højden er 185 x 220 cm. Du kan åbne teltet fra to sider, hvilket er praktisk, både når du skal sætte ting ind og tage ting ud. Der er både vindue og udluftningsventiler, som sikrer en god udluftning, så dine ting kan tåle at stå der i sol og regn. Opbevaringsteltet har en grå farve og er fremstillet i PVC/polyester med stålstænger og stormstropper, og der medfølger pløkker. Du kan også vælge modellen Ventura Space, som fås til en pris på 2.995 kr., og det kan anvendes både som anneks og til ekstra sovepladser. Dette opbevaringstelt har en flot farvekombination i marine/grå og er fremstillet i PVC/polyester. Der er myggenet for vinduet og en god ventilation, og så er der to døråbninger og græskant. Opbevaringsteltet har et Prenox stel og et bundmål på 220 x 150 cm. Når du bestiller dit opbevaringstelt hos Campingtur.nu, så får du hurtig levering inden for 2-5 hverdage, og fragten er kun 59 kr.

Christina A