0

Få et høreapparat og genfind livsglæden

Nedsat eller dårlig hørelse er en yderst udbredt lidelse i Danmark. Helt op imod en sjettedel af voksne har oplevet eller oplever nedsat hørelse på den ene eller anden måde, og det siges at være den tredje mest udbredte lidelse blandt voksne danskere. Heldigvis er der dog råd for lidelsen. Rigtigt mange kan hjælpes godt på vej af et høreapparat.

Hvorfor er hørelsen vigtig?

Vores hørelse er en af vores vigtigste egenskaber, når det handler om at socialisere sig og komme tæt på andre mennesker. Vi bruger hørelsen, når vi interagerer med bl.a. familie og venner, men også til stort set alt andet, vi foretager os i det daglige. Forskellig forskning konkluderer, at folk med nedsat hørelse har større sandsynlighedfor at udvikle demens og depression. Det er derfor yderst vigtigt, at nedsat hørelse behandles i så god tid som overhovedet muligt, så konsekvenserne kan minimeres og livsglæden kan opretholdes. Des før, der reageres på nedsat hørelse, des før kan udviklingen af de negative konsekvenser bremses!

Krav på gratis batterier

Når høreapparatet er i hus, er det vigtigt, at det suppleres med kvalitetsstærke batterier. I Danmark har man som høreapparatsbruger krav på at få udleveret gratis batterier til høreapparater.Særligt hos Oticon, som er blandt verdens førende høreapparatsproducenter, leveres der batterier af enormt høj kvalitet. Desuden passer batterierne til en hver model af høreapparat, hvilket vil sige, at Oticons batterier kan benyttes uanset hvilken type høreapparat, der bruges.

For at få udleveret de gratis batterier, skal der gennemføres en relativt let proces, hvor der udfyldes en bestillingsformular med bl.a. navn, CPR-nummer og adresse. Herefter kan batterierne leveres direkte til hjemadressen.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *