Er selskabsfisk din nye hobby? – køb billigt akvarie startsæt online

Har du besluttet dig for at holde fisk i et flot akvarie i dit hjem, så bør du gøre dig visse overvejelser, før du investerer penge i det. For det første skal du finde ud af, hvilken type fisk du gerne vil have svømmende i dit akvarium. Der findes nemlig mere end 1000 fiskearter, men selskabsfisk er de nemmeste at holde og er derfor et oplagt valg, hvis det er første gang, du skal holde fisk. Selskabsfisk kræver heller ikke et kæmpeakvarium, så du kan vælge et lille akvarium, hvis du f.eks. bor i en mindre bolig.

Fordele ved at købe et akvarie startsæt

Har du aldrig haft et akvarium før, så kan du vælge at købe et akvarie startsæt. Fordelene ved at købe et startsæt er, at der medfølger en del af det tilbehør, som du eller skulle købe separat, når du køber et enkelt akvarium. Akvarie startsættet indeholder typisk et akvarium med et filter og en lampe og i nogle tilfælde også et varmelegeme. Til de store akvarier medfølger også et akvariebord. Hos Lystrup Dyrecenter finder du et stort udvalg af akvarie startsæt.

Små og store akvarier i flot design med tilbehør

Du kan eksempelvis vælge mellem en klassisk BiOrb bowle eller en flot BiOrb Tube med 360 graders all-round udsigt. En anden mulighed er et superflot Deco Mini akarium med Hi Power LED og Magic Touch belysning, så du kan vælge mellem dagslys og måneskin. Nano akvarier er kvadratiske og egner sig perfekt til mindre fisk og rejer. Vil du gerne have et stort rektangulært akvarium, kan du vælge mellem flotte startsæt fra kvalitetsmærker som Jewel eller Eheim, og blandt nyhederne i webshoppen finder du et Family akvarie startsæt fra Akvastabil, hvor akvariet har to lag silikone, hvilket giver mere sikre og stærke fuger. Uanset hvilket akvariestartsæt du vælger, så er du garanteret god kvalitet, favorable priser og hurtig levering eller afhentning i butikken, når du handler hos Lystrup Dyrecenter.

Christina A